CBB frister med halv pris på mobilabonnementer

Som en slags januarudsalg giver lavprisselskabet CBB halv pris i tre måneder på et udvalg af deres mobilabonnementer. Se tilbuddene fra CBB her.

CBB frister med halv pris på mobilabonnementer

Der er ikke kun gode tilbud at finde på tøj, elektronik og køkkenudstyr lige nu. Hos teleselskabet CBB er der tilbud at finde på de fleste af deres mobilabonnementer, hvor man kan få halv pris de første tre måneder. Vi tager et kig på CBBs mobilabonnementer og tilbudspriser, og sammenligner med konkurrenterne.

Er du på jagt efter et billigt mobilabonnement, er CBB garanteret et af de lavprisselskaber du kigger hos. Og kigger du ind hos CBB netop nu, er der flere fristende tilbud at finde til de fleste typer af mobilbrugere og forbrug. Her kan man for eksempel på 30 timers tale og 30 GB data for kun 49 kroner per måned eller fri tale og data til kun 89 kroner – og de kommer helt uden binding. Nedenfor er et overblik.

Se også: Find billige priser på mobilabonnementer

Halv pris på mobilabonnementer hos CBB

CBB har halv pris på alle deres mest almindelige mobilabonnementer, hvor kun deres abonnement til børn samt deres forbrugsafregnede abonnement ikke er inkluderet. Der er altså fire mobilabonnementer hos CBB, som man lige nu kan opnå halv pris på i tre måneder.

  • 30 timers tale og 30 GB data: 49 kroner i tre måneder, herefter normalpris på 99 kroner.
  • Fri tale og 80 GB data: 59 kroner i tre måneder, herefter normalpris på 119 kroner.
  • Fri tale og 30 GB data + Tidal musikstreaming: 69 kroner i tre måneder, herefter normalpris på 139 kroner.
  • Fri tale og fri data: 89 kroner i tre måneder, herefter normalpris på 179 kroner.

Find aktuelle tilbud hos CBB

Alle fire mobilabonnementer kommer helt uden binding. Så man kan i teorien bruge det i de tre måneder og derefter springe videre til et nyt tilbud eller vælge at beholde abonnementet hos CBB.

CBBs priser i forhold til andre lavprisselskaber?

Hvordan er CBBs priser sammenlignet med andre teleselskaber? CBB er i tæt konkurrence med Oister, eesy og Call Me, hvor de generelt klarer sig ganske godt. For 99 kroner hos Oister får man fri tale og 100 GB, hvor man til samme pris får fri tale og 30 GB hos eesy. Til sammenligning byder CBB ind med 30 timers tale og 30 GB data. Der er altså mere indhold hos de to andre lavprisselskaber, men ikke en stor forskel i forhold til eesy. Springer vi op til 119 kroner får man fri tale og 60 GB data hos eesy, hvor CBB til samme pris har fri tale og 80 GB data. Oister har ikke noget abonnement til denne pris, men for 10 kroner ekstra per måned har de fri tale og 500 GB data.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Se aktuelle tilbud hos eesy

Så priserne hos CBB er konkurrencedygtige, og udnytter du de tre måneder med halv pris på mobilabonnementer, er der en hel del penge at spare.

Se også: Guides til mobilabonnementer