Få billig musikstreaming med i dit mobilabonnement

Mobilabonnementer med streamingtjenester som Spotify, TIDAL og Deezer kan spare dig for flere hundrede kroner om året frem for at købe begge dele hver for sig. Se de billigste abonnementer med musik inkluderet.

Få billig musikstreaming med i dit mobilabonnement

Vi danskere er vilde med musikstreamingtjenester. Mere end hver anden dansker betaler for tjenester som Spotify, TIDAL, YouTube Musik, Apple Music, Deezer og YouSee Musik/TELMORE Musik.

Danskerne elsker også at gå på jagt efter gode tilbud, så hvorfor ikke slå to fluer med ét smæk og kombinere et billigt mobilabonnement med en musikstreamingtjeneste? Det er der flere teleselskaber, som giver mulighed for – og der kan faktisk være mange hundrede kroner at spare over et år.

Hvor mange penge du kan spare ved at kombinere et mobilabonnement og en musiktjeneste med hinanden, afhænger helt af dit behov. Hvis du ikke er så kræsen med, hvilken musiktjeneste det skal være, har du rigtig gode muligheder for at spare mange penge. Forskellige musiktjenester indgår typisk aftaler med forskellige teleselskaber. Hvis du er kræsen og ikke vil bruge andet end eksempelvis Spotify, kan du derfor ikke nødvendigvis vælge et abonnement hos dit foretrukne teleselskab.

Når du går på jagt efter en god kombination af mobilabonnement og musiktjeneste, bør du derfor gøre op med dig selv, om det er mobilabonnementet (mængde af data, roaming, dækning osv.) eller streamingtjenestens musikkatalog, brugervenlighed og apps der vægter højest. Ud fra det kan først og fremmest se efter enten abonnementet eller musiktjenesten og derefter vurdere, om det andet element i pakken kan friste.

Eller måske betyder hverken mobilabonnementet eller streamingtjenesten mere end det andet, og du vil i stedet bare have mest for pengene. Så er det blot at tage et kig i nedenstående liste over de bedste priser på mobilabonnementer hos danske teleselskaber med musiktjenester inkluderet.

Se også: Se vores anbefalede mobilabonnementer

De bedste abonnementer med musiktjenester

#1 CBB

Fri tale, fri SMS/MMS og 50 GB data (12 GB i EU)
Musiktjeneste: TIDAL Premium inkluderet (normalpris: 99 kr.)
Pris: 159 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra CBB her

#2 YouSee

Fri tale, fri sms/mms og 30 GB data på 5G (20 GB i 48 lande)
Musiktjeneste: YouSee Musik inkluderet
Pris: 169 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#3 TELMORE

Fri tale, fri SMS/MMS og 20 GB data på 5G (15 GB i EU)
Musiktjeneste: TELMORE Musik
Pris: 169 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra TELMORE her

#4 Teleselskabet 3

Fri tale, fri SMS/MMS og 24 GB data (0 GB i EU)
Musiktjeneste: Deezer Premium (normalpris: 99 kr./md.)
Pris: 179 kr./md. med Deezer tilvalgt

Se aktuelle tilbud fra 3 her

#5 YouSee

Fri tale, fri sms/mms og 30 GB data på 5G (20 GB i 48 lande)
Musiktjeneste: YouSee Musik inkluderet
Pris: 199 kr./md.

Se aktuelle tilbud fra YouSee her

#6 Telenor

15 timers tale, fri SMS/MMS og 15 GB data (10 GB i 47 lande)
Musiktjeneste: TIDAL Family tilkøbes for 99 kr./md. (normalpris: 149 kr./md.)
Pris: 218 kr./md. med TIDAL Family tilvalgt

Se aktuelle tilbud fra Telenor her

#7 Telia

Fri tale og 30 GB data (11 GB i EU)
Musiktjeneste: Mulighed for tilkøb af Spotify Premium for 79 kr./md. (normalpris: 99 kr./md.)
Pris: 228 kr./md. med Spotify Premium tilvalgt

Se aktuelle mobilabonnementer hos Telia

Abonnementer med billig musiktjenester – her er de bedste

Guiden med de bedste abonnementer med musik er fra slut marts 2021. Betaler du i forvejen for en streamingtjeneste, kan der altså være penge at spare, hvis du slår køber streamingtjenesten gennem dit teleselskab. Her får du den klart billigste kombination af et godt mobilabonnement med 50 GB data og en god streamingstjeneste. TIDAL Premium koster alene 99 kroner, mens et tilsvarende abonnement vil koste cirka 109 kroner om måneden. Det giver en årlig besparelse på  knap 600 kroner.

Hvis du gerne vil have et mobilabonnent med 5G, som giver dig mulighed for at få billig adgang til en streamingtjeneste, så hedder det billigste bud YouSee og YouSee Musik. Foretrækker du Spotify Premium, er Telia den eneste mulighed pt. Deres billigste abonnement med Spoify koster 228 kroner om mmåneden.

Se også: Se mobilabonnementer med streaming

Mere om stoffet

Emnet fik sin fortsættelse. Steen Jørgensen kørte videre med bolden. 29/3/2021 publicerede vi artiklen om Hvor billigt kan man få mobilabonnement med frit internet? – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Tjek også seneste nyt om emnet her.