Dårligt tilbud: Få 3.550 i rabat ved køb af Samsung Galaxy Note 10+

Samsung tilbyder lige nu op mod 3.550 kroner i bytte for din mobil, hvis du køber Galaxy Note 10+ - det lyder godt, men der er faktisk tale om en rigtig dårlig forretning for dig.

Dårligt tilbud: Få 3.550 i rabat ved køb af Samsung Galaxy Note 10+

Du kan lige nu få op mod 3.500 kroner, hvis du forudbestiller den nye Samsung Galaxy Note 10+ – du kan normalt få op til 2.800 kroner for din gamle mobil i bytte og derudover kan du stadig nå at få ekstra 750 kroner for din gamle mobil.  Alligevel er det faktisk så dårligt til tilbud og bytteordning, at du bør sige tak, men nej tak.Rabat på Samsung Galaxy Note 10+ ved forudbestilling.

Du har stadig et par dage til at opnå ekstra stor rabat ved køb af Samsung Galaxy Note 10+. Normalt kan du få op til 2.800 kroner for din gamle mobil afhængig af model, men nu kan du altså også få 750 kroner ekstra i bytte, hvis du forudbestillinger Galaxy Note 10+ inden salget starter officielt på fredag den 23. august.

Har du overvejet at købe den nye Note 10+, så er det bestemt værd at undersøge, om du kan få noget for din nuværende mobil. Har du en af de telefoner, der er med i Samsungs bytte-program, så kan du altid få et vist beløb ved køb af Note 10+ og inden den 23. august kan du altså få helt op til 3.550 kroner i rabat. Samsung skriver godt nok, at beløbet er 3.500 kroner, men da man normalt kan få op til 2.800 i bytte, må beløbet lande på 3.550 kroner, når man lægger 750 kroner oven i – men det er som sagt kun til og med den 22. august, at man kan få de ekstra 750 kroner i bytte. Problemet er bare, at beløbet, som Samsung tilbyder i bytte for din mobil, er alt for lidt. Mere om det senere.

 

Sådan tjekker du om du kan få penge for din mobil ved køb af Note 10+

For at tjekke, om du kan få penge i bytte for din nuværende mobil ved køb af Note 10+, skal du gå ind på Samsungs hjemmeside og find Note 1+, som du kan bestille fra siden. Når du har valgt model, skal du trykke på tilføj i boksen, hvor der står ‘Få op til 3.500 kroner i rabat på købet’

Så åbner et vindue, hvor du kan se, hvilke mobilproducenter der er omfattet af Samsungs program. Mærker som Samsung, iPhone, Huawei og Sony er med.

Rabatten for at bytte din gamle smartphone trækkes fra direkte i kassen ved køb af Note 10+. Indenfor tre dage sendes en kasse til dig, som du skal pakke din gamle smartphone ned og sende den til Samsung. Forsendelsen er forudbetalt, og emballagen kan genbruges.

 

Store forskelle i bytteværdi – og generelt alt for lave priser

Der er dog enorme forskelle i bytteværdi. iPhone giver op til 2.800 kroner i bytte, mens Samsungs egne telefoner kun giver op til godt 1.000 kroner. Huawei telefoner giver kun op til 204 kroner for P30 Pro, hvilket vel nærmest er chokerende lidt.

Chokerende er det i hvert fald, at Samsung kun giver 14 kroner i rabat, hvis man indleverer Mate 10 Pro. Det er stadig en glimrende mobil og vil let kunne sælges for omkring 1.500 kroner andre steder. Selv med den ekstra rabat på 750 kroner er det en dårlig handel at købe Note 10 direkte gennem Samsung selv.

Det er heller ikke meget man får for telefoner som Note 9 og S9+ – dem vil Samsung tilbyde dig 1.042 kroner for. På DBA sælges de for op mod 3.000-4.000 kroner brugt.

iPhone XS Max med 512 GB hukommelse kan man få 2.800 kroner for – det er faktisk også forholdsvis lidt. iPhone XS Max sælges nemlig for op od 8.000 kroner på DBA. Fordelen ved at bruge Samsungs bytteprogram er, at man får rabatten med det samme og at man bare skal sende ens gamle telefon retur i en kasse, som Samsung sender til en. Man har selv besværet med at få solgt sin mobil brugt på DBA for eksempel og der kan opstå andre komplikationer i forbindelse med salget. Det er dog værd at satse på selv at sælge sin mobil og så købe Note 10+ gennem et teleselskab, der også typisk yder rabat på telefoner.

Lige nu er bedste pris på Samsung Galaxy Note 10+ på cirka 8.400 kroner med abonnement i seks måneder: Se bedste pris på Samsung Galaxy Note 10+.