Få 3. generations AirPods for ned til 49 kroner hos Telmore

Lige nu kan du købe de nyeste AirPods fra Apple for ned til kun 49 kroner, hvis du flytter dit mobilnummer til teleselskabet.

Få 3. generations AirPods for ned til 49 kroner hos Telmore

Apple AirPods (3. generation) er ultra-populære, og det ved teleselskabet Telmore, som lokker nye kunder til med et meget billigt eksemplar af de trådløse in ears. For helt ned til blot 49 kroner kan du købe 3. generations AirPods gennem Telmore. Det er 1.230 kroner billigere end den laveste pris på markedet pt.

Du binder dig til seks måneders mobilabonnement

Den gode pris på AirPods hos Telmore gælder kun i det tilfælde, at du er kunde hos et andet teleselskab, og du vælger at flytte dit nummer over til teleselskabet. Du binder dig samtidig i seks måneder. Der er fire forskellige abonnementer at vælge mellem:

Abonnementer med AirPods (3. generation)

 • Fri tale og 60 GB data (13 GB i EU)
  Pris: 149 kroner per måned
  Pris for AirPods: 499 kroner
  Mindstepris efter 6 måneder: 1.393 kroner
 • Fri tale og 80 GB data (18 GB i EU)
  Pris: 199 kroner per måned
  Pris for AirPods: 149 kroner
  Mindstepris efter 6 måneder: 1.343 kroner
 • Fri tale og 80 GB data (22 GB i EU) med Telmore Musik
  Pris: 249 kroner per måned
  Pris for AirPods: 49 kroner
  Mindstepris efter 6 måneder: 1.543 kroner
 • Fri tale og 60 GB data (16 GB i EU) med HBO Max
  Pris: 499 kroner per måned
  Pris for AirPods: 499 kroner
  Mindstepris efter 6 måneder: 1.573 kroner

Se også: Aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Kan det svare sig at købe mobilabonnement med AirPods?

Om det kan svare sig at købe mobilabonnement hos Telmore i 6 måneder for at få AirPods, afhænger af dit forbrug. Mindsteprisen efter 6 måneder er lavest, hvis du vælger mobilabonnementet med fri tale og 80 GB data for 199 kroner per måned. Du kan få et tilsvarende abonnement hos OiSTER for 109 kroner per måned.

Du betaler derfor strengt taget 90 kroner for meget for mobilabonnementet i seks måneder svarende til 540 kroner ved at skifte til Telmore. Til gengæld får du altså 1.130 kroner i rabat på AirPods med det pågældende abonnement. Den egentlige besparelse efter 6 måneder hedder derfor 590 kroner, så ja – det kan godt svare sig at skifte til Telmore for at få et billigt sæt AirPods.

Husk at undersøge markedet efter bindingsperioden

Hvis abonnementet indeholder mere tale og data, end du reelt bruger, bør du dog altid skifte til et billigere mobilabonnement, der passer til dit faktiske forbrug. Hvis du efter bindingsperioden fortsætter med at betale 199 kroner for et mobilabonnement, der er dyrere end nødvendigt, æder det lynhurtigt besparelsen på AirPods væk.

Du kan finde kampagnen, som gælder til og med 18. maj 2022 eller så længe lager haves, på Telmores hjemmeside her. Er du interesseret i Telmores øvrige mobilabonnementer, kan du finde dem her.

Læs også: Guide til billig telefoni