Få 20 GB mobildata til kun 79 kroner

Har du brug for et mobilabonnement med stor datapakke til en lille pris? Lige nu kan du få 20 GB mobildata til under 80 kroner per måned.

Få 20 GB mobildata til kun 79 kroner

Er du storforbruger af data er disse mobilabonnementer nok ikke for dig. Men er du derimod en helt gennemsnitlig dansk mobilbruger, er der penge at spare. Her tager vi et kig på to mobilabonnementer, hvor man får 20 GB data til kun 79 kroner per måned.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Masser af data til billige penge

Vi bruger helt op til 47 gange mere data på vores mobiltelefoner, end vi gjorde for blot 10 år siden. Dog bruger den gennemsnitlige mobilbruger i Danmark ikke mere end knap 18 GB data per måned. Så selvom teleselskaberne reklamerer med mobilabonnementer propfyldte med “billige” store datapakker, har du sandsynligvis slet ikke brug for den store mængde. Et abonnement med 20 GB data kan dækkes de flestes behov – og det kan købes billigt.

Vi har fundet to tilbud hos to teleselskaber, hvor man kan få 20 GB data til under 80 kroner. Se de to abonnementer nedenfor:

Oister

Mobilabonnement: 10 timers tale og 20 GB data, 12 GB i EU
Pris per måned: 79 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

Greentel

Mobilabonnement: 2 timers tale og 20 GB data, 10 GB i EU
Pris per måned: 79 kroner

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Er 20 GB lige i underkanten for dig, kan man hos Greentel opgradere til 30 GB for 10 kroner mere per måned. Opgraderingen inkluderer også fri tale.

Tjek dit forbrug

Inden du kaster dig over et af disse abonnementer anbefaler vi, at du tjekker dit nuværende forbrug. Dette kan du ganske simpelt gøre hos din nuværende udbyder, ved at logge ind på deres hjemmeside.

Se dit forbrug af tale og mobildata de sidste 3-6 måneder og tjek, om du har oversteget de 20 GB data per måned. Hvis ikke, så er det bare at kaste sig over et af ovenstående abonnementer, som nok er billigere end dit nuværende. Du skal dog lige være opmærksom på, at abonnementet fra Oister udløber den 24. april.

Se også: Guides til mobilabonnementer