eSIM, mobil til børn, status på Huaweis egen app store + præmie

Hvad er eSIM og hvorfor er det smart? Hvordan går det med Huaweis egen app store og hvad skal man være opmærksom på, når man køber mobil og abonnement til børn? Vi kommer omkring alle emner.

Abonnér på Teknofil – Vind præmier, debatér & bliv klogere 

Vi sætter i denne video fokus på eSIM, Huawei AppGallery og telefoner til børn, svarer på læserspørgsmål og finder vinderen fra denne uges lodtrækning.

 

eSIM

eSIM giver mange fordele for mobilbrugerne og teleselskaberne – vi forklarer, hvad eSIM er og hvilke fordele teknikken giver.

Læs også: Fordele og ulemper ved eSIM

 

Huawei AppGallery

Huawei er presset af USA og kan for eksempel ikke benytte Google Play Store. De må derfor opbygge deres egen app store og den kalder de for AppGallery. Men er der overhovedet nogle apps, man kan bruge som dansker? Vi gør status.

 

Mobil og abonnement til børn

Hvordan finder man den bedste mobil til børn? Og det bedste abonnement? Se med i videoen herover, hvor vi tipper til nogle af de ting, du skal være opmærksom på.

Se også: Find billig mobilabonnement til børn

 

Læserspørgsmål og præmie

Vi bringer også de bedste spørgsmål fra læserne og afslører, hvem der har vundet denne uges præmie – en opkoblet højtaler.

Husk, at du automatisk deltager i lodtrækningen om fede præmier, når du stiller os spørgsmål inden for IT, tele & tech – stil dit spørgsmål her under playeren eller på Teknofils YouTube-kanal via linket øverst i artiklen.