Er det værd at købe det billige Apple Watch SE?

Apple Watch SE ligner det bedste bud på en tech-gave under juletræet i år - det er billigt og har alligevel rigtig gode funktioner.

Apple har netop lanceret to nye smarwatch, Apple Watch SE og Series 6. Series 6 er det nye men også dyre premium-ur fra Apple, mens Watch SE er den billigere variant men alligevel er det et godt ur – i hvert fald på papiret.

Watch SE har en pris, der er 1.000 kroner lavere og vi diskuterer, om det er et bedre køb, nu den ikke er helt så fuldspækket med topfunktioner som Series 6.

Apple har også introduceret et par nye iPads: iPad 8. Generation fra 2.799 kroner samt iPad Air 2020, der koster fra 4.999 kroner.

Abonnér på Teknofil – debat, nyheder, test, præmier!

Se også: Sparetips til smartwatch

Det smarte hjem, Oculus Quest, verdens bedste headset

Vi tipper også til, hvordan du kommer i gang med at bygge dit smarte hjem op med nye opkoblede produkter.

Facebook har netop lanceret det nye VR-headset Oculus Quest 2, som vi kommer omkring og så tager vi et kig på det nye super headset, Sony WH-1000XM4.

Se også: Test af Sony WH-1000XM4

Seerspørgsmål og konkurrence

Som altid har vi nogle spørgsmål fra seerne oppe og vende. For eksempel vil en gerne vide, om vi får fuld mobildækning i hele Danmark og en anden ønsker at vide, hvor man kan købe fysiske gavekort med V-Bucks til Fortnite. Vi svarer så godt vi kan.

Alle, der stiller spørgsmål til os, deltager automatisk i konkurrencen om fede præmier.

Se også: Se flere videoer fra Teknofil