Energi + mobilabonnement = samlerabat og besparelser

Samler du mobiltelefoni og energi hos samme selskab, kan du opnå fine besparelser hver måned og have ét samlet overblik.

Energi + mobilabonnement = samlerabat og besparelser

Der er mange muligheder for at opnå samlerabatter hos de danske teleselskaber – på den måde kan familier spare penge på mobilabonnementer. Typisk opnår man dem ved at oprette flere mobilabonnementer til alle i familien. Det kan også gøres ved at abonnere på andre tjenester hos de enkelte teleselskaber, for eksempel tv og internet. Eller energi.

Mobilabonnement og energi på samme regning

Vinklen med energi er faktisk ret ny og ikke en mulighed, man opnår hos andre teleselskaber end velkommen.dk. Velkommen har som mål at samle flere af de tjenester og ydelser, du har i hjemmet, under ét tag. Det gælder mobilabonnementer, bredbånd, el og energi. På sigt kommer de også med forsikringer, alarmer og andre praktiske ting og sager til hjemmet.

Det her med at samle flere abonnementer – både inden for samme kategori eller forskellige kategorier – giver faktisk mening. Det er lettere at holde overblikket, når alt er samlet ét sted. Det med at skulle forholde sig til et hav af forskellige regninger, kundenumre, kodeord og al slags, forsvinder som dug for solen.

Samtidig opnår man rabatter og besparelser ved at samle flest mulige ydelser under samme hat.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoni hos Velkommen

Klimavenlig strøm

Hos Velkommen får man kun leveret klimavenlig strøm og du har også mulighed for at støtte den grønne omstilling yderligere ved at vælge grøn energi fra vedvarende energikilder. Det kan for eksempel være fra de mange danske vind- og havmøller rundt omkring i landet og vandet.

Velkommen har som elselskab udviklet en selvbetjeningsfunktion, som giver dig mulighed for at følge dit forbrug af el helt ned på timebasis. Så ved du, hvornår du bruger mest el og dermed også, hvor du kan sætte ind, hvis du vil spare. Du skal heller ikke bruge tid på at aflæse måleren og dernæst indsende tallene for det gør Velkommen for dig. Læs mere om aktuelle tilbud hos Velkommen.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer til familier