Billig telefoni, bredbånd og streaming til familien

Billig mobilabonnement, bredbånd og streaming til familie og husstanden. Se her, hvordan du sammensætter så billigt som muligt.

Billig telefoni, bredbånd og streaming til familien

Der flere måder familien kan spare penge på i dagligdagen. Blandt andet ved at købe stort ind, når man handler. Familier kan også spare mange penge ved at abonnere på de rigtige mobilpakker.

Flere af de store teleselskaber tilbyder samlerabatter på mobilabonnementer. Køber en familie for eksempel fire abonnementer hos et teleselskab som Telenor eller YouSee kan man spare flere hundrede kroner om måneden. Læs mere om muligheden for at opnå samlerabat for familier på mobilabonnementer hos de danske teleselskaber.

Billig mobilabonnement, bredbånd og streaming til familien

Mange danske familier og husstande abonnerer på en, to eller flere streamingtjenester og de er dermed en væsentlig post på det månedlige budget. Betaling for streamingtjenester kan hurtigt løbe op i 3-400 kroner for en familie – uanset hvor mange man er i familien.

En måde at opnå store rabatter på den konto, samtidig med at hele familien får så billige mobilabonnementer som muligt, er ved at shoppe lidt forskellige steder.

Mobilabonnement med streaming og bredbånd inkluderet

Telmore har for nylig tilføjet Netflix til flere af deres Play-abonnementer. Det store Play-abonnement koster godt nok 399 kroner om måneden, men inkluderer så også seks tjenester. Tjenesterne er Netflix, HBO, Viaplay, TV2 Play, BookMate og Telmore Musik. Det er alle tjenester, som hele familien kan få stor glæde af. Til sammen koster disse tjenester cirka 580 kroner. Typisk 99 kroner stykket om måneden – enkelt står i 79 kroner.

For 29 kroner ekstra om måneden kan du nemlig få et ekstra data-simkort, som kan sættes i en 4G WiFi router. På den måde får du uhyre billig bredbånd til huset.

Derudover inkluderer abonnementet fri tale, fri data (31 GB data i EU) og fri sms og mms. Det er naturligvis delen med fri data, der er interessant. For 29 kroner ekstra om måneden kan du nemlig få et ekstra data-simkort, som kan sættes i en 4G WiFi router. På den måde får du uhyre billig bredbånd til huset. Mobilt bredbånd egner sig ikke super godt til gaming – så det skal man huske på, hvis man har hardcore gamere i husstanden.

Et mobilabonnement med fri data koster typisk fra cirka 250 kroner hos de store selskaber. Mobilt bredbånd ligeledes med fri data hos typisk fra 220 kroner.

Skulle man have købt alt dette på traditionel vis, havde det kostet husstanden cirka 1.000 kroner om måneden.

Læs mere: Aktuelle priser på Telmores Play-abonnement

Ind til videre er vi så dækket ind på tjenester, mobilabonnement med fri data samt bredbånd til hjemmet. Det har ind til nu kostet os 428 kroner. Skulle man have købt alt dette på traditionel vis, havde det kostet husstanden cirka 1.000 kroner om måneden.

Se også: Bedste mobilabonnement til familier

Find de billigst mulige abonnementer til resten af familien

Hvis der er fire i familien og husstanden, så kan det være en fordel at finde de absolut billigste abonnementer til de resterende medlemmer. En af forældrene har fået det store abonnement med fri tale og data. Den anden, hvis man er to forældre i husstanden, kan købe et billigt abonnement med fri tale og 30-50 GB data for 99-129 kroner.

Børnene har måske ikke helt samme behov for tale og data. De kan få et fuldt ud dækkende abonnement fra cirka 60-100 kroner måneden alt efter alder og behov. Har man en teenager i huset, kan det være, at denne skal have det store abonnement med fri tale og data, mens forældrene kan nøjes med et billigere.

Herunder kan du se forslag til nogle af de bedste mobilabonnementer til prisen.

Greentel
2 timer tale, 2 GB data, fri sms / mms
Pris: 48 kroner / md

Se aktuelle priser hos Greentel

dukaTale
5 timer tale, 5 GB data, fri sms / mms
Pris: 59 kroner / md

Se aktuelle priser hos dukaTale

Greentel
3 timer tale, 15 GB data, fri sms / mms
Pris: 79 kroner / md

Se aktuelle priser hos Greentel

Oister
3 timer tale, 30 GB data, fri sms / mms
Pris: 79 kroner / md

Se aktuelle priser hos Oister

Hallo.dk 
20 timer tale, 30 GB data, fri sms / mms (60 GB hvis man bestiller senest den 24. juni)
Pris: 99 kroner / md

Se aktuelle priser hos Hallo.dk

Velkommen
Fri tale, 50 GB data, fri sms / mms
Pris: 99 kroner / md

Se aktuelle priser hos Velkommen

Se også: Find de bedste mobilabonnementer til prisen

Mobilabonnement, bredbånd og streaming til husstanden, juni 2020

Guide til billig mobilabonnement, bredbånd og streaming til husstanden og familien er fra juni 2020. I guiden tipper vi til, hvordan en familie kan få den bedste samlede løsning på mobiltelefoni, bredbånd og streaming.

I guiden anbefaler vi abonnementer fra Telmore, Oister, Greentel, Hallo og Velkommen. Mange familier spare flere tusind kroner om måneden ved at plukke fra den brede hylde af forskellige mobilabonnementer og sammensætte den rigtige samlede mobilløsning for hele familien.

Se også: Mobilabonnementer til familier

Mere til stoffet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Steen Jørgensen fortsatte fortællingen. 10/6/2020 gik vi videre med artiklen om Oister fordobler data t.o.m. 31.august – Forstættelsen i sagen kan læses her. Se også seneste nyt om emnet ved at trykke her..