En vildt billig 4G-router – se hvordan du køber den

Står du og skal bruge en billig 4G-router til mobilt bredbånd? Så skal du tage et kig på denne guide, hvor vi har fundet markedets laveste pris.

En vildt billig 4G-router – se hvordan du køber den

På jagt efter den billigste 4G-router til mobilt bredbånd? Så er du kommet til rette sted. Vi har fundet en utrolig lav pris på en 4G-router, som kan købes for under 300 kroner. Læs med i denne guide og kom billigst i gang med dit nye mobile bredbånd.

Som vi kunne rapportere forleden har Oister et tilbud, hvor de giver rabat på mobilt bredbånd med fri data. Med i det tilbud er dog gemt en lille, men vigtig information. For ud over, at det er den absolut laveste pris på mobilt bredbånd til hjemmet lige nu, er det også den billigste 4G-router på markedet.

En ny 4G-router for under 300 kroner

De mest populære 4G-router (med en kvalitet som vi kan stå inde for) koster typisk fra 800 kroner og op. Det kan dog gøres til langt under halv pris, hvis man benytter sig af Oisters tilbud, hvor man får en router til mobilt bredbånd gratis med.

Der er tale om en Huawei B535-232, der vejledende koster 990 kroner og lige nu har en laveste pris på 949 kroner. Benytter man sig af tilbuddet hos Oister, kan man få den selvsamme Huawei B535-232 4G-router ganske gratis. Læs nedenfor hvad der skal til – det er ganske simpelt.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Sådan gør du

Det er ganske simpelt, at udnytte dette gode tilbud fra Oister. Oisters abonnement på mobilt bredbånd består af et abonnement uden binding samt en gratis router. Den månedlige pris er 183 kroner, men eftersom der ingen binding er, kan man nøjes med at betale for den første måned.

Og det betyder, at man slipper for at betale 183 kroner for den første måneds abonnement samt en oprettelse på 99 kroner. Selve 4G-routeren er gratis. Det giver en samlet pris på 282 kroner, hvor du får en måneds mobilt bredbånd med fri data og en gratis 4G-router.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Det skal du være opmærksom på

Lyder ovenstående fristende? Det kan vi godt forstå. Du skal dog være opmærksom på, at dette kun gælder, så længe Oister har dette tilbud. De oplyser desværre ikke hvornår det ophører. Du skal derudover også være opmærksom på, at skal huske at opsige abonnementet fra Oister, med mindre du ønsker at beholde det.

Se også: Tips og guides til bredbånd