Oister frister med lav pris på mobilt bredbånd

Oister har et godt tilbud på mobilt bredbånd uden binding og med gratis 4G-router. Er det markedets billigste mobile bredbånd med fri data?

Oister frister med lav pris på mobilt bredbånd

Er du på jagt efter billigt mobilt bredbånd til hjemmet, kunne Oisters seneste tilbud måske være noget for dig. Oister har nemlig lige nu et fristende tilbud, hvor man får mobilt bredbånd med fri data, uden binding og med en gratis router. Er det markedets laveste pris? Læs med her, hvor vi tager et nærmere kig.

Oisters tilbud på mobilt bredbånd

Oister har introduceret et tilbud på mobilt bredbånd, hvor man kan få 20 procent rabat i seks måneder. Tilbuddet gælder på Oisters abonnement på mobilt bredbånd med fri data (2.000 GB data). Der er samtidig ingen binding på abonnementet og man kan nøjes med kun den første måned.

Normalt koster dette abonnement hos Oister 229 kroner per måned. Med 20 procent rabat kommer prisen ned på 183 kroner per måned. Den lavere pris kan man dog kun få i seks måneder, hvorefter der skal betales normalpris.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Den billigste 4G-router?

Derudover inkluderer tilbuddet en gratis 4G-router, som skal bruges til mobilt bredbånd. Normalprisen på routeren er 990 kroner, men er altså gratis, hvis man tegner dette abonnement hos Oister. Det betyder altså, at man kan få en 4G-router til en pris på ned til 282 kroner (1 måneds abonnement og oprettelse).

Laveste pris på mobilt bredbånd med fri data?

Er Oister billigst med mobilt bredbånd med fri data og inkluderet router? Herunder sammenligner vi med priser fra konkurrenterne.

#1 Oister
Abonnement: 2.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: 3
Pris per måned: 183 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 Call Me
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: Telia
Pris per måned: 229 kroner
Se aktuelle tilbud hos Call Me

#3 3
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med gratis router
Netværk: 3
Pris per måned: 230 kroner
Se aktuelle tilbud hos 3

#4 CBB
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med router til 369 kroner
Netværk: Telenor
Pris per måned: 249 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#5 Telenor
Abonnement: 1.000 GB data over 4G med router til 1 krone
Netværk: Telenor
Pris per måned: 259 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telenor

Oister er altså lige nu billigst med mobilt bredbånd lige nu. Når perioden med rabat er overstået (et halvt år) vil prisen være 229 kroner per måned, hvilket matcher Call Me, der har listens anden laveste pris. Derudover er det den klart laveste pris på en kvalitets 4G-router. Oister oplyser ikke, hvornår dette tilbud ophører.

Se også: Tips til billigere bredbånd