eesy klar med eSIM: Få dobbelt så meget data

Hos eesy kan man nu endelig vælge mellem eSIM og et traditionelt simkort. eSIM introduceres med et tilbud om dobbelt data i et halvt år.

eesy klar med eSIM: Få dobbelt så meget data

Teleselskabet eesy tilbyder fra i dag det elektroniske simkort, eSIM, der giver mulighed for at tegne et nyt mobilabonnement på kun to minutter. I samme omgang omgang lanceres et tilbud om dobbelt mobildata.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Få dobbelt op på mobildata

Lavprisselskabet eesy er nu klar med et nyt tilbud på flere af deres mobilabonnementer. Henter man eesys app til iPhone eller Android, kan man opnå dobbelt mobildata i 6 måneder.

Det betyder at man blandt andet kan få 100 GB data til 129 kroner per måned, hvor de to første måneder kun koster 29 kroner. Her er et overblik over tilbuddene hos eesy:

  • Fri tale, 30 GB (60 GB i 6 mdr.) og 30 GB EU-data: 19 kroner i to måneder, derefter 119 kroner.
  • Fri tale, 50 GB (100 GB i 6 mdr.) og 20 GB EU-data: 29 kroner i to måneder, derefter 129 kroner.

Gå til tilbuddet hos eesy

Skal man benytte sig af tilbuddet, skal man bestille det nye abonnement i eesy-appen. Tilbuddet gælder til og med 13. november.

Hvordan får du eSIM hos eesy?

Det er ganske let at få et mobilabonnement med eSIM hos eesy. Først og fremmest skal du dog tjekke, at din mobiltelefon understøtter eSIM.

Bestiller man det via eesy-appen får man dobbelt op på data.

eSIM til Smartwatch hos eesy?

eesy tilbyder desværre ikke eSIM til smartwatches eller andre devices på nuværende tidspunkt.

Fordele ved eSIM

Hvad er fordelen ved eSIM og hvordan får du det hos eesy? Der er flere fordele ved eSIM, fremfor det traditionelle fysiske simkort.

Den første fordel er, at man ikke behøver vente på at modtage et fysisk simkort med posten. Man kan være i gang på det nye mobilnet på kun to minutter. Det giver også lettere mulighed for hurtigt at skifte mellem teleselskaber, hvilket kan spare dig penge.

På nogle telefoner, for eksempel iPhones, giver det også mulighed for dualsim. Det betyder, at man kan have et arbejds- og privatnummer på den samme mobiltelefon.

Der er også andre fordele. Skulle du for eksempel have tabt din mobiltelefon, kan du lynhurtigt komme op at køre med et nyt eSIM på en anden mobiltelefon.

Læs mere om eSIM her