eesy hopper på 5G – billigst på TDC-net?

Teleselskabet eesy er endelig hoppet med på 5G-netværket, dog ikke på alle deres abonnementer. Få overblikket her og se om deres pris på 5G kan matche konkurrenterne.

eesy hopper på 5G – billigst på TDC-net?

Nu er teleselskabet eesy endelig også hoppet med på 5G-vognen, og er dermed et at de sidste lavprisselskaber, der tilføjer det nye netværk i deres abonnementer. Det er dog ikke alle abonnementer hos eesy der går 5G inkluderet. Her kan du læse om 5G hos eesy – hvilke abonnementer har det og er de billige i forhold til konkurrenterne.

Se også: Find billigste mobilabonnement

eesy har 5G-abonnement på tilbud

eesy er et af Danmarks nyere teleselskaber, og har netop afholdt deres 1-års fødselsdag med gode tilbud på mobilabonnementer. eesy er ejet af TDC, som har landets bedste 5G-dækning, men på trods af dette, så har de ikke haft 5G i deres abonnementer – indtil nu. I dag har eesy nemlig fået 5G i et af deres fire abonnementer, og som du nok har gættet, så er det ikke det billigste.

5G hos eesy er nemlig kun at finde i deres  helt store mobilabonnement med fri tale og fri data til 179 kroner per måned. Der er dog mulighed for lige nu, at få dette abonnement til billigere penge. Sammen med 5G-introduktionen giver de abonnementet til halv pris i tre måneder. Se det aktuelle tilbud hos eesy her.

Er eesy’s pris på 5G billig?

Selvom eesy kun får 5G i deres dyreste abonnement, så kan det være fristende for mange, da dette giver adgang til fri data på 5G på Danmarks bedste 5G-netværk. Det kan bruges af dem, der bruger meget data på mobiltelefonen, men også dem med mobilt bredbånd (5G mobilt bredbånd kræver dog en router, der understøtter det). Og med deres introduktionstilbud til 89,50 kroner per måned i tre måneder, så er det fristende at prøve det af.

Hvordan er eesy’s 5G-priser sammenlignet med konkurrenternes? Andre lavprisselskaber tilbyder også 5G. Hos Oister er der 5G i alle abonnementer, hvor de andre selskaber (CBB, Call Me, OK mobil og flere) kun tilbyder 5G i deres største abonnement. Også duka har fået 5G i deres største abonnement, som matcher det eesy tilbyder med fri tale og 1.000 GB data. Se det nye abonnement hos duka her.

Hertil er det vigtigt at nævne, at 5G-dækningen på 3s netværk stadig er meget mangelfuld. Så skal man have 5G, med god dækning, og masser af data, så er eesy’s abonnement med fri data og fri tale bestemt et godt køb.

Se også: Tips til billigere mobiltelefoni