eesy giver dobbelt så meget mobildata i EU

Teleselskabet eesy gør klar til sommerferie med dobbelt op på mobildata i Europa. Læs her hvor eesy giver ekstra meget mobildata i EU.

eesy giver dobbelt så meget mobildata i EU

Går sommerferien til et land i Europa, er der gode nyheder fra lavprisselskabet eesy. Ligesom flere andre danske teleselskaber gør, giver eesy ekstra meget mobildata henover sommeren. Det er dog ikke i alle mobilabonnementer fra eesy, at man får dobbelt op på mobildata i EU – læs med her.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer

eesy giver 30 GB data til brug i EU

eesy er netop gået væk fra en periode med halv pris på deres abonnementer til at gøre sommerferien i udlandet lidt hyggeligere – i hvert fald hvis man vælger deres billigste abonnement. På det billigste abonnement giver eesy nemlig dobbelt op på mobildata.

Det betyder altså, at mobilabonnementet fra eesy med fri tale og 30 GB data, som tidligere har indeholdt 15 GB EU-data, nu krydres med ekstra 15 GB, så der nu er 30 GB roaming inkluderet.

Vælger man de dyrere abonnementer fra eesy, får man ikke dobbelt op på data, men derimod 20 og 25 GB.

Bestiller man det billigste mobilabonnementer fra eesy lige nu, får man dobbelt EU-data resten af 2022.

Se aktuelle mobilabonnementer hos eesy

Andre mobilabonnementer med ekstra roaming?

Som nævnt først i artiklen, er eesy ikke det eneste teleselskab, der gør klar til sommeren og giver ekstra EU-roaming med i deres mobilabonnementer. Teleselskaber som OK, 3, CBB, Duka og Call me. Vi tager et kig på herunder, hvad disse selskaber tilbyder.

Hos OK er alle mobilabonnementer opgraderet med 30 GB dataroaming i EU, hos 3 får man hele abonnements datapakke til roaming i EU, CBB giver 30 GB EU-data og Call Me giver samme 30 GB EU-roaming.

Lidt anderledes er Duka, der altid giver hele datapakken i deres DukaTale-abonnementer med til EU-data. Her kan man få helt op til 60 GB EU-roaming. Se aktuelle abonnementer hos Duka.

Se også: Mobilabonnementer med roaming