eesy fordobler datapakker og giver 1 måned gratis

eesy gør klar med Halloween med uhyggeligt skarpe mobilabonnementer. Nu kan man få dobbelt så meget data og første måned helt gratis.

eesy fordobler datapakker og giver 1 måned gratis

Halloween betyder typisk masser af skøn uhygge, men i denne omgang er der også gode tilbud at finde. Hos teleselskabet eesy har de i forbindelse med Halloween lanceret nye tilbud på mobilabonnementer.

Få fri tale og 160 GB data til 0 kroner

Har du brug for meget data i dit mobilabonnement og samtidig gerne vil betale mindst muligt? Så kunne seneste tilbud fra eesy måske være noget for dig. eesy giver nemlig nu dobbelt op på data, hvor man kan få helt op til 160 GB. Derudover giver eesy den første måned til 0 kroner, og der er ingen binding.

Lad os tage et kig på eesys mobilabonnementer:

  • Fri tale, 60 GB data og 15 GB EU-data til 109 kroner (første måned gratis)
  • Fri tale, 160 GB data og 20 GB EU-data til 129 kroner (første måned gratis)
  • Fri tale, fri data og 25 GB EU-data til 199 kroner (første måned gratis)

Der er gratis oprettelse hos eesy og ingen binding. Er du fristet af ovenstående tilbud, skal dette bestilles senest den 2. november.

Se aktuelle tilbud hos eesy

Er eesys mobilabonnementer billige?

Er det eesy du skal vælge, hvis du skal have masser af mobildata til den laveste pris? eesy har flere konkurrenter, heriblandt CBB, Call Me, Oister og Duka.

Hos Oister kan man for eksempel på fri tale og 100 GB til 109 kroner per måned. Hos CBB er der fri tale og 80 GB data til 129 kroner per måned og så er der Call Me med fri tale og 100 GB til 129 kroner.

Med fri tale og 160 GB til 129 kroner er prisen hos eesy altså ganske god. Som mobilkunde hos eesy kan du derudover få 10 procent rabat af prisen på dit mobilabonnement til at handle for i Coops supermarkeder.

Se også: Guides til mobilabonnement