Over ear headset – de bedste til en pris under 500 kroner

For under 500 kroner kan du få et over ear headset med støjreducering - se 5 gode over ear headset til under 500 kroner.

Over ear headset – de bedste til en pris under 500 kroner

Et over ear headset kan let give fin lyd og god komfort uden at koste kassen – guide til de bedste billige over ear headset.

Det kan godt se lidt voldsomt ud, når man kommer traskende med et over ear headset – de er normalt ikke særlig diskrete. På den anden side, så er andre ikke i tvivl om, at man har et headset på hovedet – særligt med true wireless kan man let føle sig som en idiot, når man taler til en med sådan et sæt i ørerne, man kan nemlig ikke se dem og den man taler til kan ikke høre en.

Samtidig er over ear headset også den mest behagelige type headset at bruge over længere tid og lyden er som regel bedst i forhold til andre headset – i hvert fald til prisen. Vi guider herunder til 5 gode over ear headset til under 500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på billige over ear headset

 

Billige og gode over ear headset – se priser

 

#1 Sony MDR ZX110NA

Kommentar: Sony MDR-ZX110NA er et støjreducerende sæt hovedtelefoner af typen over ear, der oplyses at lukke op mod 95 % af den omgivende støj ude. Lyden er dog og de sidder godt og behageligt på ørerne.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner.

Se aktuelle priser på Sony MDR ZX110NA

 

#2 Koss UR40

Kommentar: Over ear headset med kabel. God lyd og dejlig komfort med ørepuder i bløde materialer.

Bedste pris:
Cirka 300 kroner.

Se aktuelle priser på Koss UR40

 

#3 Romix Q8

Kommentar: Bluetooth headset, bløde ørepuder, okay lyd. lyd og mulighed for at foretage opkald og samtaler. Batteritid på cirka 6 timer.

Bedste pris:
Cirka 320 kroner.

Se aktuelle priser på Romix Q8

 

#4 Shure SRH240

Kommentar: Over ear headset med kabel. Fornuftig lyd og uden direkte aktiv støjreducering lukker de fint den værste støj ude og de har udmærket komfort.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner.

Se aktuelle priser på Shure SRH240

 

#5 Esong

Kommentar: God lyd med okay bas, ørepuder af materiale i læder, indbygget mikrofon til opkald, ledning med jackstik.

Bedste pris:
Cirka 200 kroner

Se aktuelle priser på Esong

Billige over ear headset er faktisk gode!

Har man mulighed for det, bør man bruge mere end 1.500 kroner på et over ear headset, hvis man vil have noget af høj kvalitet, men når det er sagt, så får man faktisk gode over ear headset til under 500 kroner – i hvert fald prisen taget i betragtning.

Lyden er udmærket, de sidder okay og det er også muligt at få et over ear headset med støjreducering, selvom prisen er under 500 kroner.

Se også: Guide til de bedste headset

Billige og gode over ear headset, februar 2018

Guiden til 5 billige og gode over ear headset er fra februar 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Sony, Koss, Romix, Shure og Esong.

Det dyreste over ear headset i guiden koster 500 kroner, mens det billigste koster 200 kroner. Der er cirka 300 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger på billige over ear headset