dukatale

Fri tale og 10 GB for 20 kroner per måned

dukaTale et et lavprisselskab, der tilbyder forholdsvis billige mobilabonnementer med fri tale og gode mængder data og den fin ting er, at alle abonnementer inkluderer fri roaming i EU, hvor man kan bruge al den data, der er inkluderet om måneden både i Danmark og EU – der er ingen begrænsninger på dataforbruget i udlandet. Lige nu tilbyder dukaTale fri tale og 10 GB data de første to måneder for 20 kroner per måned.

Overvejer man at skifte teleselskab, så kan det godt ske med lidt bæven – for hvad nu hvis det nye teleselskab, som man overvejer, ikke lever op til ens forventninger? Nogle teleselskaber gør det let at komme ud af forhold igen ved kun at have én måneds binding, mens andre bruger andre metoder til at friste de kræsne mobilkunder. For eksempel dukaTale.

 

Godt introtilbud på mobilabonnement hos dukaTale

dukaTale tilbyder lige nu, at man kan komme i gang med deres mobilabonnement med fri tale og 10 GB data for 20 kroner om måneden de første to måneder. Herefter bliver prisen så de sædvanlige 99 kroner, men det gode er, at selskabet ikke binder deres kunder i mere end en måned – så er du utilfreds med kundeoplevelsen, kan du altså hurtigt komme ud af selskabet igen.

Udover introrabatten og at man kun binder sig for en måned, er der også den fordel ved dukaTale, at de ikke skelner mellem forbrug i Danmark og EU. Det betyder, at den fri tale og de 10 GB data frit kan bruges i EU. At der er frit forbrug af tale i EU er standard hos alle teleselskaber, der tilbyder roaming-abonnementer med fri tale, men at der er frit forbrug af data inden for indholdet i mobilabonnementet, er faktisk unikt for dukaTale. Normalt er der indbygget begrænsning på dataforbruget i EU. Et mobilabonnement til 99 kroner tilbyder typisk 5 GB data til brug i EU – den begrænsning er der ikke hos dukaTale.

Se også: Find billige mobilabonnementer

 

Ulemper ved dukaTale

dukaTale benytter Telias netværk (der samarbejder med Telenor på netværksdelen), så oplever du dårlig dækning, der hvor du har mest behov for at bruge mobilen med det netværk, så bør du ikke vælge dukaTale.

Selskabet inkluderer heller ikke underholdningstjenester i nogle af deres abonnementer, så bliver du fristet af den slags tilbud, så skal du altså kigge efter et andet teleselskab.

Rejser du uden for EU er det ikke muligt at tilkøbe en særlig udenlandspakke med tale og data – så betaler du gældende takster, hvor tale kan løbe op i over 20 kroner per minut og data over 80 kroner per MB. Du kan læse mere om tilbuddet hos dukaTale her.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skriv et svar