Bedste tilbud på mobiltelefoner fra Oister

Oister er et klassisk lavprisselskab, når de gælder mobilabonnementer - på mobildelen er de ikke helt så skarpe og faktisk betydeligt dyrere end andre forhandlere.

Bedste tilbud på mobiltelefoner fra Oister

Oister har skarpe priser på mobilabonnementer og selvom de også sælger telefoner er priserne dog ikke helt så skarpe som når det gælder mobilabonnementer – men det er dog muligt at gøre et godt køb- De bedste tilbud på mobiltelefoner hos Oister.

Herunder kan du se nogle af tilbud, Oister har lige nu på mobiltelefoner. Lidt specielt for Oister sælger de kun mobiltelefoner uden abonnement – man kan kun købe mobiltelefon hos Oister, hvis i forvejen har et mobilabonnement. Lige nu kører Oister kun med tilbud på Samsung-telefoner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

Bedste tilbud og rabatter på mobiltelefoner hos Oister

Samsung Galaxy S10
Pris: 7.050 kroner

Se aktuelle tilbud på Samsung Galaxy S10 hos Oister

Samsung Galaxy S10
Pris: 7.800 kroner

Se aktuelle tilbud på Samsung Galaxy S10+ hos Oister

Samsung Galaxy S10e
Pris: 5.730 kroner

Se aktuelle tilbud på Samsung Galaxy S10e hos Oister

Generelt kan vi konstatere, at man ikke skal købe mobiltelefon hos Oister, da de ganske enkelt har for høje priser sammenlignet med andre teleselskaber og forhandlere. For eksempel er det muligt at købe Samsung Galaxy S10e for cirka 4.200 kroner med abonnement hos CBB Mobil, hvor man altså skal betale 5.730 kroner hos Oister. Det er en prisforskel på cirka 2.500 kroner.

En mobil som S10+ er også betydeligt dyrere hos Oister sammenlignet med andre forhandlere.

 

Tilbud på mobiltelefoner

Vi ser for tiden nærmere på de bedste tilbud og største rabatter på mobiltelefoner hos de danske teleselskaber. Der kan være store beløb at spare ved at købe mobiltelefon med mobilrabat hos teleselskaberne sammenlignet med køb af telefoner uden abonnement i webshops. Man skal dog huske på at købe mobiltelefon hos et teleselskab, der dækker godt, hvor man skal bruge mobilen mest.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner