Disse mobilabonnementer er bedst til prisen

De bedste mobilabonnementer til prisen? Lige meget om du bruger din mobiltelefon lidt eller meget, er der et mobilabonnement til dig.

Disse mobilabonnementer er bedst til prisen

Udvalget af mobilabonnementer er stort og dermed for mange uoverskueligt. For at hjælpe dig godt på vej i mobilabonnement-junglen har vi fundet fem mobilabonnementer, vi mener er bedst til prisen.

Vi har alle sammen et forskelligt behov og forbrug af vores mobiltelefoner. Nogle taler meget i telefon, andre bruger store mængder data, nogle ringer meget til og fra udlandet, nogle har et meget lille forbrug generelt, mens andre har et meget stort. Der er både fordele og ulemper ved de mange mobilabonnementer på det danske telemarked. Man kan finde et mobilabonnement, der nærmest perfekt matcher en behov, men det kan være uoverskueligt at finde frem til det. Her foklarer vi kort, hvordan du finder et passende behov og giver vores bud på de mobilabonnementer, der lige nu er bedst til prisen.

Se også: Guides til mobilabonnementer

Find et mobilabonnement, der matcher dit forbrug

Indtil du kaster dig over et nyt mobilabonnement, er første opgave at finde nogle informationer om dit forbrug. Hvor meget taletid, data, roaming, udlandsopkald, tjenester bruger du om måneden. Dette kan du let tjekke ved at logge ind på selvbetjening ved dit nuværende teleselskab, hvor du kan se dit samlede forbrug. Gå gerne nogle måneder tilbage, hvorved du får et mere præcist indtryk af forbruget.

Nu ved du hvor meget taletid, mobildata og andet du bruger i et mobilabonnement per måned i gennemsnit. Hertil skal du lægge ekstra taletid, data og roaming oveni, så du ikke løber tør i løbet af en måned, hvor du bruger mobilen lidt mere end normalt. At tilkøbe ekstra data er ganske dyrt.

Mobilabonnementer, der er bedst til prisen

Nedenfor har vi listet fem mobilabonnementer, hvor man får mest for pengene. Her er der et blandet fokus på fx mobilabonnement med meget taletid og meget mere.

#1 Oister – det lille forbrug

Abonnement: 5 timers tale og 5 GB data
Netværk: 3
Pris per måned: 49 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#2 CBB – masser af data

Abonnement: 50 timers tale og 50 GB data
Netværk: Telenor
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos CBB

#3 dukaTALE – opkald til og fra Danmark inkluderet

Abonnement: 15 timer tale og 15 GB data – alt inkluderet til EU. Opkald både fra og til EU-lande.
Netværk: Telenor
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos dukaTALE

#4 eesy – fri tale

Abonnement: fri tale og 30 GB data
Netværk: TDC
Pris per måned: 99 kroner
Se aktuelle tilbud hos eesy

#5 Telmore – Underholdning til hele familien

Abonnement: Fri tale og 70 GB data, inkluderet streamingtjenesterne Netflix, TV2 Play og HBO Max
Netværk: TDC
Pris per måned: 299 kroner
Se aktuelle tilbud hos Telmore

Se også: Find billige priser på mobilabonnementer