Tre Black Friday-tilbud på mobilabonnementer

Black Friday er skudt i gang og blandt tilbuddene finder man også lavere priser på mobilabonnementer. Vi har fundet de tre bedste tilbud.

Tre Black Friday-tilbud på mobilabonnementer

Hele ugen har budt på flere Black Week tilbud på mobilabonnementer, blandt andet dette fra dukaTale. Black Week er i dag blevet til Black Friday, hvilket betyder endnu bedre mobilabonnementer hos nogle teleselskaber. Vi har her fundet de tre bedste Black Friday-tilbud på mobilabonnementer.

Lige meget om du akut står og mangler et mobilabonnement eller ikke, burde disse tilbud fra teleselskaberne kunne friste de fleste. Har du brug for et abonnementer med masser af data, er det et godt tilbud på netop det. Er det en billigere månedlig pris du er ude efter, er der også det. Og er det billig taletid fra Danmark til udlandet og fra udlandet til Danmark, finder man også dette blandt Black Friday tilbuddene.

Se også: Find billige priser på mobilabonnementer

Tre bedste Black Friday-tilbud på mobiltelefoni

#1 CBB

Abonnement: Fri tale og 200 GB data (12 GB EU-data)
Netværk: Telenor
Pris per måned: 139 kroner (69 kroner i tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos CBB

#2 dukaTale

Abonnement: Fri tale og 10 GB data (fri tale til og fra Danmark til udlandet)
Netværk: Telenor
Pris per måned: 75 kroner
Se aktuelle tilbud hos duka

#3 Oister

Abonnement: Fri tale og 25 GB data (12 GB EU-data)
Netværk: 3
Pris per måned: 79 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

Tjek Black Friday-tilbud

Med Black Week og Black Friday kommer der både gode og knap så gode tilbud. Vi har tjekket at ovenstående er nogle gode priser. Men der er mange måder at få priser og tilbud til at se gode ud, og det kræver at man som forbruger er ekstra opmærksom. Har du fundet et godt tilbud på et stykke elektronik, et mobilabonnement eller noget andet, skal du huske at dobbelttjekke, at det rent faktisk er et godt tilbud.

Se også: Tips til billigere mobilabonnementer