Dine dagligvarer + Coop medlemsskab = Gratis mobilabonnement?

Med et mobilabonnement i Coop Mobil får du gratis Tale, Data og SMS med på købet, når du handler dagligvarer i Kvickly, Irma, Fakta og Brugsen - Vi har set nærmere på priser, fordele og ulemper ved Coop Mobil.

Dine dagligvarer + Coop medlemsskab = Gratis mobilabonnement?

Med et mobilabonnement hos Coop Mobil kan familien roligt tale med mad i munden. Og jo mere familien spiser, des mere kan familien også tale, surfe og sende beskeder under middagen og til alle døgnets timer…

Kort fortalt om fordelene

Coop giver point hver gang der handles dagligvarer i Kvickly, Irma, Fakta og Brugsen. Pointene kan bl.a bruges til, at betale mobilregningen ved Coop Mobil. Hvis man i forvejen handler sine dagligvarer i én af Coops mange butikker (Irma, Kvickly, Fakta og Brugsen), har et Coop medlemskort og et mobilabonnement ved Coop Mobil, så kan man veksle de optjente point til gratis mobilforbrug.

Eksempel
Et mobilabonnement med 12 timers Tale, 12 GB Data og SMS er gratis hvis der handles dagligvarer for mere end 6.000 kroner om måneden.

… Hertil tilbyder Coop Mobil “Dele-abonnement”, som kan være særligt attraktive for familier, som kan spare mange penge ved at samle flere abonnementer på én fælles konto.

 

“Coop Mobil er et billigt mobilselskab som bliver endnu billigere for dem som trækker Coop-kortet når de handler dagligvarer. Coop Mobil kan især anbefales til familier, som i forvejen handler dagligvarerne i Brugsen, Irma, Fakta eller Kvickly. Forbrug af rugbrød, ost og mælk kan faktisk give masser af gratis mobilforbrug”,
Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Før du løber og køber brød, mælk og fylder køleskabet med gratis mobiltelefoni, så se hvilke fordele, ulemper og priser der er ved Coop Mobil.

 

Hjemmesiden

Hjemmesidedesignet er i overensstemmelse med Coops visuelle identitet, og det er helt tydeligt, at mobilabonnementer ikke er kerneydelsen – der er ikke noget lækkert, nyskabende eller højteknologisk over designet, men til gengæld er det helt uden dikkedarer. Her får du, hvad du ser.

Coop Mobil udviser gennemskuelighed for de besøgende på hjemmesiden, mens de plejer til deres eksisterende kundebase ved at lægge sig helt op ad kædens koncept – og det er faktisk helt fint. Dog er det noget snørklet at gennemskue deres pointsystem.

Det er slet ikke fordi pointsystemet lugter af spekulation, men ene og alene fordi, Coop ikke formår, at redegøre for hvordan systemet rent faktisk virker… At man er nødsaget til at klikke sig rundt på fem til seks forskellige sider for at forstå konceptet med pointsystemet er ikke i orden.

“Coop Mobil kan sikkert vinde langt flere kunder ved at formulere sig præcist om hvordan pointsystemet virker og hertil samle alle relevante oplysninger på én side.

 

Vilkårene

For ikke at købe katten i sækken, er det relevant at finde og læse vilkårene, inden du binder dig til et mobilabonnement. Coop Mobil lader ikke kunderne i stikken – betingelserne er let tilgængelige, og de er alle listet på den samme side. De har tilmed fremhævet de punkter, de mener er vigtigst for deres kunder – så kan man hurtigt få et overblik uden at skulle have fat i alle pdf-dokumenterne. Fantastisk!

… Man kunne imidlertid ønske sig samme overskuelighed for vilkårene knyttet til det fordelagtige pointsystem.

Se også: Vilkår ved Coop Mobil

 

Mobildækningen

At det pågældende selskab har mobildækning, hvor du bor, er vigtigt – det er især noget, der er værd at undersøge, hvis du bor uden for landets store byer.
Coop Mobil samarbejder med TDC, så det er TDC’s mobilnetværk, du er dækket af. Coop Mobil har samlet alt om netværksdækning under ét, hvilket er en fin løsning, for så kan du nemt se om TDC har dækning, hvor du bor.

 

Mobilabonnementer ved Coop Mobil

Abonnementerne er baseret på TDC 4G og Coop Mobil tilbyder forbrugsafregnede såvel fastpris-baserede abonnementer til konkurrencedygtige priser. En helt særlig styrke ved Coop Mobil, er det før omtalte pointsystem, som gør det muligt at veksle forbruget af dagligvarer til mobilforbrug. Men fordelene stopper ikke der.

Fordelagtigt for familier
Er man en familie eller en gruppe venner, så kan man også vælge deres Dele-abonnement, som gør det muligt for flere personer, at dele mængden af den givne taletid og data i ét mobilabonnement. Ved at dele abonnementet på flere personer sikrer man sig, at den indeholdte mængde af taletid og data ikke går til spilde.

Eksempelvis kan tre personer frit dele 12 timer tale og 12 GB mellem sig. Det kræver dog, at man tilkøber to ekstra sim-kort og kører mobilregningen på én og samme konto.

Tre personer kan således for; 99 kroner + 50 kroner + 50 kroner = 199 kroner /md. dele ét mobilabonnement mellem sig – 4 timers Tale, 4 GB Data og Fri SMS til kun 67 kroner kan være et rigtig godt tilbud til mange familier!

… *Et dele-abonnement deles efter først-til-mølle-princippet. Et dele-abonnement tømmes i takt med, at personerne forbruger abonnementets fælles mængde af tal, data og sms. Når fællesmængden er opbrugt, så må der tilkøbes ekstra tale, data og sms.

Se også: Aktuelle priser på mobilabonnement ved Coop Mobil

 

Fordelene ligger i priserne og netværket

Fordelene ved Coop Mobil ligger i priserne, pointsystemet og i dele-abonnementsordningen. For rigtig mange vil det også være en fordel, at Coop Mobil benytter TDCs 4G netværk, som nylig blev kåret af Teknologisk Institut til Danmarks bedste netværk.

Aktuelle tilbud

  • 1t Tale, 1 GB + Fri SMS til 59 kroner /md.
  • 12t Tale, 12 GB + Fri SMS til 99 Kr. /md.
  • 20t Tale, 8 GB + Fri SMS til 139 Kr. /md.
  • 40t Tale, 10 GB + Fri SMS til 179 Kr. /md.

Abonnementerne er baseret på TDCs 4G netværk og kan frit deles mellen flere personer. Deling mellem flere personer koster 50 kroner /md. pr. ekstra SIM-kort. Med et Coop medlemskab, kan man betale mobilforbruget med optjente point.
Se også: Aktuelle tilbud og priser ved Coop Mobil

 

Ulemperne ved Coop Mobil

De er ikke mange, men de bør nævnes. Når man besøger Coop Mobil eller Coop.dk, så får man let det indtryk, at hele deres univers er sprængfyldt med fordele og besparelser. Sandheden er bare, at man skal have tungen lige i munden inden man løber og køber.

Der er ingenting fordækt i Coop Mobils vilkår, men hele deres fremstilling af vilkår og fordele er meget snørklet formuleret. Man må virkelig nærlæse det hele før man kan afgøre, om Coop Mobil kan være en attraktiv løsning. Det er nemlig ikke sådan, at Coop Mobil er den eneste åbenbaring på jord.

Se også: Det billigste mobilabonnement? Sammenlign priserne her

 

Konklusion

Coop Mobil er absolut blandt de billigste mobilselskaber på tale, data og sms. Hertil kan de have relativt gode priser på mobiltelefoner fra Apple og Microsoft.

Coop Mobil egner sig bedst til personer og især familier, som i forvejen handler deres dagligvarer i Brugsen, Irma, Fakta og Kvickly. Hertil er Coop Mobil attraktivt for personer, der ikke jager de bedste priser på mobiltelefoner, men som på den lange bane er mest interesseret i, at holde prisen på tale, data og sms i bund.

Handler man dagligvarer i Kvickly, Irma, Brugsen og Fakta for mere end 4.000 kroner om måneden, så får man i dag 1t Tale, 1 GB Data og Fri SMS til Nul kroner. Handler man dagligvarer for 6.000 kroner om måneden for man 12 timers Tale, 12 GB Data og Fri SMS til NUL kroner.

… Andre mobilselskaber, der giver fordele ved køb af dagligvarer og benzin er; Nettalk og Ok Mobil.

 

Del dine erfaringer og meninger om Coop Mobil med alle os andre

Historiens videre kronologi

Redaktionens fokus på tematikken gik videre. Nicolas Fredriksen kunne ikke lade sagen ligge. 16/10/2015 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med sagen Det billigste mobilabonnement koster ikke altid mindst!Klik her og læs artiklen.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..