Det billigste mobilabonnement koster ikke altid mindst!

Mobilabonnementer er ikke længer kun taletid, data og sms. Stadig flere abonnementer inkluderer underholdningstjenester og særlige fordele, som ofte kan have meget høj værdi - Vi ser nærmere på priserne, fordelene og ulemperne ved dagens mobilabonnementer.

Det billigste mobilabonnement koster ikke altid mindst!

En mobiltelefon er meget mere end snak, surf og skriv. Dagens mobiler giver også adgang til en hel verden af underholdning og funktionalitet, og det har mobilselskaberne taget højde for i deres mobilabonnementer.

– Udvalget af dagens abonnementer er et sandt overflødighedshorn af tale, data, sms, musik, film, dagligvarer, bredbånd, benzin og rabatter på det ene og det andet – Sådan skærer du kagen op og får et stykke, der passer til dit behov.

 

En kort ABC om de danske mobilabonnement

35 mobilselskaber tilbyder tilsammen mere end 500 mobilabonnementer (inkl. variationer af abonnementer). Traditionelt har mobilselskaberne udelukkende konkurreret på prisen det koster at ringe, bruge data og sende sms.

Den intense priskonkurrence har fået os som forbrugere til udelukkende, at tænke på prisen på tale, data og sms når vi står og skal skifte mobilselskab.

Tiderne har imidlertid ændret sig. I dag findes der i hovedsag to typer mobilselskaber; Mobilselskaber som konkurrerer på pris og Mobilselskaber som konkurrerer på fordele.

– Og ofte kan mobilselskaber der konkurrerer på pris være dyrere end mobilselskaber der konkurrerer på gratis fordele.

“De fleste danskere kan i dag dække deres mobilforbrug for under 100 kroner, men rigtig mange danskere kan spare hundredvis af kroner hvis betaler lidt mere for deres mobilabonnement. Ofte kan værdien af besparelsen overstige prisen på selve mobilabonnementet”, Nicolas Fredriksen, stifter af TelePrisTjek.dk.

 

Se også: Find billigste mobilabonnement for dig og hele familien

 

Hvis du vil have et billigt mobilabonnement med fordele

Ved en række mobilselskaber får du i dag et mobilabonnement med gratis fordele oven i hatten. Fælles for dem alle er, at de reelt kun har en værdi, hvis man alligevel er villig til at betale for dem og garanteret også har brug for dem.

Hvis behovet er der, så kan du spare rigtig mange penge på mobilabonnementer med musik og underholdning, gratis roaming og opnå store rabatter på mobiler. Ofte kan værdien af besparelserne overstige prisen du betaler for mobilabonnementet.

Med et optimalt mobilabonnement for dig og eventuelt hele familiens behov, så kan det i praksis være gratis at ringe, bruge data og sende sms/mms!

 

Gode eksempler på mobilabonnement med værdifulde fordele:

 

Telmore – masser af underholdning

1) Kronjuvelen blandt mobilabonnement med fordele er utvivlsomt Telmore Play, som i tillæg til 4 timers Tale, 5 GB Data & Fri SMS/mms også inkluderer gratis adgang til HBO, Cmore, MinBio, e-bøger, Musik og 8 andre underholdnings- og nyhedstjenester.

– Prisen for hele Telmore Play herligheden er 149,- /md. – Maksimal månedlig besparelse er 700 kroner.
(De i alt 13 forskellige tjenester kan benyttes på mobil, tablet, pc og smart-tv, og kan varmt anbefales som et mobilabonnement til familier).
Se aktuelle priser og tilbud på Telmore Play

Se også: Test af Telmore Play

 

Mobilselskabet 3 – Gratis roaming & billige telefoner

2) Mobilselskabet 3 må klart også siges at være blandt mobilselskaberne med de største fordele. Mobilselskabet 3 tilbyder konkurrencedygtige priser på det almindelige mobilforbrug, men giver hertil mulighed for gratis roaming i 24 lande, data-deling og store rabatter på mobiltelefoner. I sær for de rejselystne familier og selvstændige med Europa, som sit hjemmemarked, kan 3 være blandt de – samlet set – billigste mobilselskaber i Danmark.

– Priser fra 130 kroner pr. måned – Maksimal besparelse er i realiteten ubegrænset.
Se aktuelle priser og tilbud fra 3

 

Telenor – Store rabatter til familier

3) Familier kan med fordel overveje, at samle deres mobilabonnementer hos Telenor, som giver familier meget store rabatter på mobilforbruget, nye telefoner og bredbånd. I tillæg inkluderer Telenor Fri+ Familie gratis licens til Microsoft Office 365 og 1000 TB lagerplads i Skyen.

– Priser: En familie på fire kan årligt spare op 3.000 kroner
Se aktuelle priser og tilbud fra Telenor

 

Der er herudover rigtig mange andre mobilselskaber, som giver fordele med på købet af mobilabonnement. F.eks Coop Mobil, Nettalk og OK Benzin – Få et opdateret overblik over mobilselskabernes fordele, gratis underholdning og rabatter til familier.

 

Hvis du vil have et billigt mobilabonnement til prisen

Der er egentlig ikke så meget at rafle om. Oister, Call me, Bibob og CBB er blandt mobilselskaberne med de absolut billigste mobilabonnement. Ved disse mobilselskaber får du ekstremt gode priser på det basale forbrug af tale, data og sms/mms, og i tillæg giver de relativt store rabatter på mobiltelefoner. Der er imidlertid ikke så meget mere at komme efter. Dog kan det fremhæves, at Call me også har en fordelagtig mobilforsikring, som dækker hvis mobilen skulle gå i stykker.

 

Sådan får du billigste abonnement for dig

1. Tag udgangspunkt i dit faktiske mobilforbrug. Se på dine gamle regninger og dan dig et billede af dit mobilforbrug.

2. Vælg mobilselskab med netværk og dækning hvor du bor, og som har et billigt mobilabonnement, der passer til mobilforbruget.

3. Det er en god idé at vurdere mobilabonnementet ud fra om der ydes; rabat på mobiler, familiefordele og om der evt. inkluderes musik og anden underholdning.

… Vælg et mobilabonnement, som giver dig og familien de største samlede besparelser.

 

Sammenlign aktuelle priser på alle danske mobilabonnement

Sagens videre forløb

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Nicolas Fredriksen fastholdt sit fokus på emnet. 24/9/2015 samlede vi op på historien og publicerede en artikel med fokus på Vi anbefaler: Mobilabonnement med tjenester og fordele – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om emnet her..