Bedste mobilabonnement med musik inkluderet i prisen?

CBB har lige nu et rigtig godt tilbud til dig, der vil have mobilabonnement med musik inkluderet.

Bedste mobilabonnement med musik inkluderet i prisen?

CBB har yderst aggressivt kastet sig ud i priskrigen med abonnement med 12 timers tale og 12 GB data samt musiktjeneste til værdi af 99 kroner til samlet 139 kroner om måneden.

Betaler du for en musiktjeneste i forvejen, som for eksempel Spotify eller Tidal, så kan du med fordel skifte over til CBB, der netop benytter sig af musiktjenesten Tidal i deres nye knaldtilbud på mobilabonnement med musik.

Se her: Tjek tilbuddet hos CBB

Spar mindst 49 kroner hver måned på mobilabonnement med musik

Skal man have et mobilabonnement i dag med 12 timers tale og 12 GB data, skal man typisk slippe fra minimum 89 kroner. 89 kroner + 99 kroner for en musiktjeneste = 188 kroner. Derfor vil du med CBBs tilbud på mobilabonnement med musik inkluderet kunne spare mindst 49 kroner hver måned.

Man kan også vende regnestykket lidt om og sige, at du kan få Tidal for 99 kroner om måneden, som du plejer, og så få 12 timers tale og 12 GB data for 40 kroner om måneden. Uanset, hvordan man vender og drejer den, så lugter det af, at CBB har det bedste tilbud på mobilabonnement med musik lige nu. Du kan se guide til de bedste alternativer lidt længere nede i artiklen.

Tidal har et sortiment på 30 millioner sange og er på niveau med Spotify. Mobilabonnementet hos CBB inkluderer også 4G.

 

CBB bruger Telenors netværk

CBB benytter sig af Telenors netværk og det burde være garant for ordentlig dækning. Telenor og Telia deler nemlig netværk, både til 2G, 3G og 4G.

Du kan læse mere om CBB’s tilbud på mobilabonnement med musik.

 

Tidal til Android og iOS

Abonnementet kan bruges på Android mobiltelefoner og iPhone, men Tidal virker endnu ikke til Windows Phone. Så hvis du har en Lumia-mobil fra tidligere Nokia, men nu Microsoft eller en Windows Phone fra en af de andre Windows Phone-producenter som HTC, Samsung eller Huawei, så vil du ikke kunne benytte Tidal på din mobil.

Tjenesten kan dog benyttes på tablets med Android eller iOS eller på computere – det er bare at hente appen til tablets og logge ind med det login, du modtager ved oprettelsen. Til computere afvikles Tidal direkte i browseren.

 

Alternativer til CBBs tilbud

Reelt findes der ikke et tilbud, der kan matche CBBs tilbud lige nu. Dog er Yousee og Bibob tæt på.

 

Yousee 

Hos Yousee kan man få 10 timers tale og 10 GB data samt fri musik gennem egen tjeneste (leveret af TDC) for 149 kroner om måneden.

Se Yousees tilbud her.

 

Bibob

Hos Bibob kan man også få 10 timers tale og 10 GB data inklusiv Wimp/Tidal for samlet 149 kroner om måneden.

Se Bibobs tilbud her.

 

3

Hos 3 kan man for 99 kroner få 6 timer og 6 GB plus Deezer til samlet pris på 178 kroner om måneden.

Se 3’s tilbud her.

 

TDC

Hos TDC skal man betale 199 kroner for fri tale og 8 GB data samt fri musik.

Se TDC’s tilbud her.

Mere om sagen

Siden vi bragte denne historie er der kommet nyt om sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade sagen ligge. 17/7/2015 samlede vi op på historien og publicerede en artikel omkring Hvordan skifter man mobilabonnement? – Historien kan læses her. Tjek også seneste nyt om emnet her.