Det bedste cover til iPad – disse anbefaler vi

Hvilket cover er det bedste til iPad, iPad Air, iPad Pro og iPad mini? Her tager vi et kig på nogle af de forskellige covers til iPads, som vi kan anbefale.

Det bedste cover til iPad – disse anbefaler vi

Har du, dit barn eller hele familien fået ny skinnende iPad? Så skal den selvfølgelig beskyttes bedst muligt. Her tager vi et kig på nogle af de bedste covers til iPads.

Mange forskellige slags iPad-covers

Som det sandsynligvis er gået op for dig, er der et meget stort udvalg af covers til iPads i mange forskellige former, farver og typer. Der er noget for enhver, fristes man til at sige. Men der er også stor forskel på kvaliteten på covers. En iPad har typisk en lang holdbarhed, hvis man altså passer godt på den. Den udskiftes først, når den er slidt op. Og det betyder, at man kan forvente at beholde den nye iPad i fem år eller mere.

Med så lang en holdbarhed er det derfor fornuftigt, at købe et cover i en rigtig god kvalitet. Det er nok en anelse dyrere, men det både holder og beskytter bedre, og ikke nok med det er det også ofte pænere.

Der er flere mærker, der laver covers til iPads i høj kvalitet, heriblandt Targus, Logitech, UAG, Spigen og ikke mindst fra Apple selv.

Man kan få covers til iPads, der beskytter både bagside og front, børnevenlige covers med ekstra beskyttelse samt dem med tastatur.

Se også: De bedste iPads i 2022 – disse skal du vælge

Apple Smart Cover – flot og smart cover

Det klassiske smart cover fra Apple er let at anbefale. Det er pænt, fylder ikke meget og er smart. Udfoldet kan det fungerer som stander for iPad’en. Det laves til samtlige modeller af iPads.

Targus Click-In Case – med holder og ekstra beskyttelse

Targus Click-In Case er endnu et smart cover til iPads af forskellige modeller. Dette udmærker sig ved, at give ekstra beskyttelse og samtidig have en indbygget holder til iPad’en.

Targus Pro-Tek – super beskyttelse til iPad

Tager du meget din iPad med ud eller har du det med at tabe den? Så skal du nok have et cover, der yder ekstra beskyttelse. Her kan vi anbefale Targus Pro-Tek, der kommer til flere varianter af iPads.

Logitech Folio

Ønsker du et cover med tastatur, kan Logitechs Folio anbefales. Det er betydeligt billigere end Apples og i rigtig god kvalitet. Det lyder samtidig god beskyttelse til iPad’en. Logitech Folio laves til de fleste iPad-modeller.

Find laveste pris på covers til iPad

Bedste iPad cover til børn?

Der findes et stort udvalg af covers til iPads i vilde farver og former. Typisk fylder de langt mere end traditionelle covers og kvaliteten er ringere. Vores anbefaling er, at man køber et almindeligt cover til barnets iPad med ekstra beskyttelse.

Se også: Test af iPads og udstyr