De bedste iPads i 2022 – disse skal du vælge

Hvilken iPad er den bedste lige nu og hvilken har højeste kvalitet til prisen? Se hvilke iPads du skal vælge og se billigste priser på dem.

De bedste iPads i 2022 – disse skal du vælge

Der er efterhånden mange forskellige iPads at vælge i mellem i flere forskellige prisklasser. Hvilken iPad er egentlig den bedste til dit behov? Vi giver her overblik over udvalget af iPads på markedet, så du kan vælge den bedste til dit behov.

Om det er en iPad til hele familien, en iPad der er let og fylder lidt eller en kraftig iPad til både underholdning og arbejde, er der til iPad til netop dit behov. Du skal bare vide hvilken model det er du skal gå efter. Nedenfor gennemgår vi de nyeste og bedste iPads på markedet i 2022 – og lister derudover den billigste aktuelle pris på dem.

Se også: Test af tablets

De bedste iPads – vælg den rigtige til dit behov

Den bedste iPad til prisen

Den bedste iPad til prisen er Apples iPad 10,2 fra 2021. Den har, som navnet indikerer, en 10,2 tommer skærm samt A13 Bionic chipset og mellem 64 og 256 GB lagerplads. Det her er iPad der kan bruges af hele familien og som dur til underholdning, browsing på nettet og helt almindeligt brug. Det bedste valg for langt de fleste. Den koster vejledende 2.799 kroner, men er nu en anelse billigere.

Se billigste pris på iPad 10,2 tommer

Den kompakte iPad

iPad Mini fra 2021 er faktisk også en af de hurtigste iPads på markedet lige nu. Den kommer med A15 Bionic og byder på en 8,3 tommer skærm. Det betyder at den er lettere og mere kompakt. Perfekt til dig, der gerne altid skal have din tablet med dig. iPad mini koster vejledende 4.299 kroner, men nu er en smule billigere.

Se billigste pris på iPad Mini

Den lækre og hurtige iPad til hjemmet

Skal det være ekstra lækkert, skal det være den nye iPad Air 2022. Her får man en bedre og større skærm, den lynhurtige M1-chip og et lækkert design. iPad’en her klarer alt du kaster efter den af opgaver. Den er dyrere og få for meste overkill, men den er også lækker. Den koster vejledende 5.299 kroner.

Se billigste pris på iPad Air 2022

iPad til arbejde og professionelle

Skal iPad’en bruges til arbejde og/eller professionelle er det rigtige valg den store iPad Pro med 12,9 tommer skærm. Her får man alt det bedste fra Apple i en tablet. Vil for nogle også kunne erstatte en bærbar computer, hvis der købes tastatur til, men det kommer an på typen af arbejde. Den koster vejledende 8.999 kroner, men er nu knap 800 kroner billigere.

Se billigste pris på iPad Pro 12,9