Det bedste Apple Watch i 2023?

Hvilket Apple Watch skal man vælge? Bliv guidet til det bedste Apple Watch i 2023 til dit behov - og se laveste priser på de anbefalede modeller.

Det bedste Apple Watch i 2023?

Der er mange forskellige modeller af Apple Watch at vælge i mellem. Hvilket Apple Watch er her i 2023 det bedste og mest fornuftige køb? Det tager vi et kig på i denne guide.

Se også: Gør smartwatch smart med eSIM

Vælge mellem disse tre Apple Watch-modeller

Skal du vælge en af de gamle modeller, der i dag er meget billigere, eller skal du vælge det nyeste Apple Watch? Det kan være svært at vælge, så vi hjælper dig her på vej.

Apple Watch er en fantastisk tilføjelse til en iPhone. Kort fortalt får man en lille gadget på armen, der er en forlængelse af mobilen. Det betyder, at man ikke behøver tjekke mobilen, når der kommer nye notifikationer og opkald. Det hele bliver leveret direkte på håndleddet. Derudover er Apple Watch genial til sport, sundhed og søvntracking.

Men alt det ved du sikkert. Du vil bare gerne vide, hvilket Apple Watch du skal vælge?

Vi anbefaler tre modeller: Apple Watch SE, Watch SE 8 og Watch Ultra.

Undgå at købe disse Apple Watch

Har du fundet en god pris på et ældre Apple Watch? Apples produkter har typisk en lang holdbarhed, men det er dog ikke alle Apple Watch, vi kan anbefale dig at købe.

Du bør undgå at købe Apple Watch Series 3, da det ikke opdateres længere. Apple Watch Series 4 er for dyrt i forhold til kvaliteten og Watch Series 5 er mere eller mindre et ældre Apple Watch SE til en højere pris.

Så køb fra Apple Watch Series 6 og frem. Men der er dog tre modeller, som vi helst anbefaler:

Dette Apple Watch skal de fleste købe

Langt de fleste bør vælge Apple Watch SE. Det er Apples mest prisoverkommelige smartwatch. Her får man alt det man har brug for i et smartwatch til iPhone, og prisen er fornuftig. Man skal have en god grund, hvis man vælger ét af de to andre på listen.

Se laveste pris på Apple Watch SE

Vælge Apple Watch Series 8 hvis…

Du skal gå efter Apple Watch Series 8, hvis du vil have lidt større skærm (og større ur) og gerne vil have mulighed for, at skærmen kan være tændt og vise klokken konstant. Det sluger en anelse batteri. Apple Watch Series 8 er mere end 500 kroner dyrere.

Se laveste pris på Apple Watch Series 8

Apple Watch Ultra er ikke for alle

Watch Ultra er Apples topmodel. Det er det fineste smartwatch fra Apple, hvilket prisen også vidner om. Du skal vælge dette smartwatch, hvis du bare gerne vil vise dit Apple-ur frem eller hvis du går meget op i ekstrem sport.

Se laveste pris på Apple Watch Ultra