Den bedste pris på Apple Watch Series 7

Det mest populære ur i verden kommer fra Apple - ikke bare inden for smart watches. Vi har samlet de bedste priser på Apple Watch Series 7."

Den bedste pris på Apple Watch Series 7

Series 7 er det nyeste Apple Watch fra Apple, og det er som sagt utroligt populært. Det har et hav af funktioner, og har man en iPhone i forvejen – hvilket det kræver – vil et Apple Watch for mange falde godt ind i den digitale hverdag.

Vi har fundet de bedste priser på Apple Watch Series 7. Bemærk, at der både er priser for versionerne med og uden eSIM indbygget. Apple kalder det for “cellular”.

Læs også: Hvad koster iPhone 13 hos teleselskaberne?

Bedste smartwatch

Apple Watch er ikke alene det mest populære ur, det er også det bedste smartwatch på markedet. De andre producenter er endnu ikke nået op på det niveau, det kræver at producere et rigtig godt smartwatch.

På Apple Watch har man mulighed for at få et hav af apps, der spiller sammen med ens apps på telefonen samt komme i kontakt med Siri, på dansk, for mere håndfri brug.

Derudover har det mange fitness funktioner, pulsmåler, GPS, EKG måler og en masse andet. Som kronen på værket kan man bruge Apple Pay, som de fleste banker i Danmark understøtter.

Kræver en iPhone

Som skrevet i indledningen kræver det, at man er i besiddelse af en iPhone. På den anden side kan man sige, at nok ikke er på udkig efter et Apple Watch, hvis man ikke er inde i Apples styresystem i forvejen. For at være helt præcis skal man som minimum have en iPhone 6s eller nyere, for at det vil virke med Apple Watch 7.

Hvis man gerne vil have en version med eSIM, der giver mulighed for at bruge uret, uden at være i nærheden af ens iPhone, så skal man sørge for at have det rigtige abonnement. Lige nu er det kun 3, Telia, Telenor, Telmore og Yousee, der tilbyder et abonnement, der også kan bruges med uret.

Bedste pris på Apple Watch Series 7

LTE 41mm: Se priser her

LTE 45mm: Se priser her

41mm: Se priser her

45mm: Se priser her

Læs også: Sammenlign priser på tablets, smartwatches & hovedtelefoner