Hvad koster iPhone 13 hos teleselskaberne?

Hvad koster en iPhone 13 hos teleselskaberne? Er det en god eller dårlig idé at købe en iPhone 13 hos et teleselskab eller skal man købe uden abonnement?

Hvad koster iPhone 13 hos teleselskaberne?

Nu, hvor Apple har lanceret iPhone 13 og annonceret priserne på alle fire modeller, så er det altid interessant at se, hvordan teleselskaberne prissætter de nye modeller.

Pris på iPhone 13 hos teleselskaberne

Historisk set lægger teleselskaberne rimelig forsigtig ud, når de sætter en pris på nye iPhone og der går også nogle dage, inden de overhovedet melder ud med en pris.

Forudbestillingerne starter på fredag og først her vil teleselskaberne annoncere priserne. De kan justere priserne løbende så snart de første teleselskaber er klar med deres prissætning for at matche de laveste priser. Forhåbentlig forsøger de også at underbyde hinanden og derved presse priserne lidt ned.

Se også: Find laveste priser på iPhone 13

Sælges hos disse teleselskaber

I skrivende stund kender vi derfor ikke priserne hos teleselskaberne på de nye iPhone 13-modeller, men vi ved i hvert fald, at de kommer til salg hos alle de teleselskaber, der i forvejen sælger telefoner.

Det vil sige blandt andet YouSee, Telia, Telenor, 3, Telmore, CBB, CallMe og Greentel.

Se også: Anmeldelse af iPhone

Pris uden abonnement

Apple har annonceret priserne på deres nye modeller uden abonnement og de ser således ud:

  • Pris på iPhone 13 mini: Fra 6.199 kroner
  • Pris på iPhone 13: Fra 6.999 kroner
  • Pris på iPhone 13 Pro: Fra 8.999 kroner
  • Pris på iPhone 13 Pro Max: Fra 9.699 kroner

Den dyreste variant i den nye serie er Pro Max med 1 TB. Den får en pris på 14.199 kroner.

Spørgsmålet er så, hvilken pris de nye telefoner får hos teleselskaberne. En tommelfingerregel er, at teleselskaberne disker op med en rimelig god mobilrabat mod at man så binder sig for seks måneder eller længere. Det betyder grundlæggende, at man kan spare det, der svarer til seks måneder mobilabonnement.

De laveste priser får man hos de teleselskaber, der kun binder deres kunder i en måned. Enkelte af de danske teleselskaber binder kun deres kunder i en måned, også selvom de køber ny telefon. De fleste binder dog deres kunder i seks måneder. Man skal dog huske på, at man skal betale for yderligere fem måneders mobilabonnement, hvis man vælger at købe telefon hos et teleselskab, der kun benytter 1 måneds binding.

På papiret vil teleselskaber med en måneds binding have de laveste priser, men over seks måneder er det ikke sikkert, at de er det bedste køb. Vi opdaterer artiklen her, så snart vi kender til priserne hos teleselskaberne.

Se også: Priser på iPhone