Top 5 bedste telefoner der samtidig er billige

Det kan faktisk ikke svare sig at betale i dyre domme for de allerbedste telefoner, for de er kun minimalt bedre end telefoner niveauet under, der samtidig er langt billigere. Top 5 bedste telefoner der samtidig er billige.

Top 5 bedste telefoner der samtidig er billige

Det vælger ud på markedet med nye telefoner og det kan være svært at følge med nogen gange, særligt hvis de kommer i klumper, som de har tendens til. De dyreste telefoner er som regel de bedste, men deres højere priser kan ikke altid forsvares i forhold til kvaliteten sammenlignet med telefoner, der ligger lige niveauet under. Guide til de bedste telefoner, der samtidig er billige.

I stedet for at købe en stor Plus, Pro eller Max model kan de fleste sagtens “nøjes” med standardudgaven, da forskellene er minimale. Jo, Pro, Plus og Max telefoner er da en tand bedre men i forhold til deres højere pris er det svært at forsvare et køb sammenlignet med de betydeligt billigere varianter, der befinder sig lige nøjagtig niveauet under.

Herunder guider vi til 5 fremragende telefoner, der samtidig er billige eller i hvert fald betydeligt billigere end de dyreste telefoner på markedet uden at de er nævneværdigt dårligere.

Se også: Find de bedste priser på de bedste telefoner

 

Top 5 bedste telefoner der samtidig er billige

#1 Huawei P30
Samlet score: 88/100

P30 scorer højt på: Design & materiale, Brugervenlighed, Batterilevetid, Skærm, Kamera, Hastighed i brugerflade, Datahastighed, Spiloplevelse og Samtalekvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 4.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.
Se aktuelle priser på Huawei P30

 

#2 Samsung Galaxy S10
Samlet score: 86/100

Galaxy S10 scorer højt på: Design & materiale, Brugervenlighed, Batterilevetid, Skærm, Kamera, Hastighed i brugerflade, Datahastighed, Spiloplevelse og Samtalekvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 5.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i én måned.
Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S10

 

#3 Motorola One Vision
Samlet score: 79/10

One Vision scorer højt på: Design & materiale, Brugervenlighed, Skærm, Kamera, Hastighed i brugerflade, Spiloplevelse og Samtalekvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 2.500 kroner. Tilbuddet er med abonnement i en måned.
Se aktuelle priser på Motorola One Vision

 

#4 LG  V30
Samlet score: 79/100

LG V30 scorer højt på: Design & materiale, Brugervenlighed, Skærm, Kamera, Hastighed i brugerflade, Datahastighed, Antennekvalitet og Spiloplevelse.

Bedste pris:
Fra cirka 2.700 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.
Se aktuelle priser på LG V30

 

#5 Nokia 7.1
Samlet score: 72/100

Nokia 7.1 scorer højt på: Brugervenlighed og Antennekvalitet

Bedste pris:
Fra cirka 1.600 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.
Se aktuelle priser på Nokia 7.1.

Se også: Guide til de bedste smartphones

 

Top 5 bedste telefoner, der samtidig er billige, juli 2019

Guiden til top 5 bedste telefoner, der samtidig er billige, er fra juli 2019. Rangeringen er baseret på test på mobil.nu og opdaterede priser på teleprisguide.dk, telepristjek.dk, mobilkunden.dk og pricepusher.dk. I guiden finder vi telefonerne Huawei P30, Samsung Galaxy S10, Motorola One Vision, LG V30 og Nokia 7.1.

Den dyreste telefon i guiden er Samsung Galaxy S10 til 5.200 kroner, mens den billigste er Nokia 7.1 til en pris på cirka 1.600 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner