De laveste priser på mobilt bredbånd på YouSees netværk

Giver Yousee den bedste mobildækning hvor du bor, så skal du nok vælge dem til mobilt bredbånd - her er laveste priser på Yousees netværk.

De laveste priser på mobilt bredbånd på YouSees netværk

Skal man opnå den hurtigste hastighed på nettet, og dermed den bedste og mest stabile oplevelse, via mobilt bredbånd, så skal mobildækningen være i så god som muligt. Dog er det også vigtigt, at prisen er fornuftig. Derfor kommer her de laveste priser på mobilt bredbånd på Yousees netværk.

Mobilt bredbånd hos Yousee benytter TDCs netværk, som flere gange er blevet kåret til at have Danmarks bedste dækning. Og hvis det er her du oplever bedst dækning, så er det en god ting at vælge mobilt bredbånd på dette mobilnetværk.

Med mobilt bredbånd følger en datapakke, som man frit kan bruge. Det billigste abonnementer har en mindre datapakke, hvilket gør dem perfekte til sommerhuset, kolonihaven, campingvognen eller til det lille hjemmekontor. Der kan være mange brugsscenarier. Skal du have den billigst mulige løsning på Yousees netværk, så kig med herunder.

Læs også: Kan man sætte abonnement på mobilt bredbånd på pause?

Mobilt bredbånd til de laveste priser på Yousees netværk

#1 Telmore
3 GB
Pris: 49 kroner /måned
Oprettelse: 99 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#2 Unotel
10 GB
Pris: 99 kroner /måned
Oprettelse: 99 kroner
Binding: Nej

Se abonnementer hos Unotel

#3 Yousee
15 GB
Pris: 119 kroner /måned
Oprettelse: 0 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Yousee

#4 Telmore
30 GB
Pris: 149 kroner /måned
Oprettelse: 99 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Telmore

#5 Yousee
50 GB
Pris: 199 kroner /måned
Oprettelse: 0 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Dækning på mobilt bredbånd på Yousees netværk

Som sagt benytter Yousee TDCs mobiltnetværk til mobilt bredbånd. Ligesom en mobiltelefon skaber mobilt bredbånd forbindelse til nettet gennem mobilnettet. Har du oplevet dårlig dækning på din mobiltelefon, så ved du hvordan samtalekvaliteten forringes og hastigheden på nettet kan være irriterende langsom. Mobilt bredbånd fungerer på præcis samme måde: Er dækning ikke god, så er hastigheden langsom. Derfor er dækning afgørende for oplevelsen med mobilt bredbånd.

Man kan altid se dækningen på teleselskabets eget dækningskort. Dog tager dette ikke højde for forhindrer for signalet, som kan skabe mobilhuller. Hertil kan man gøre brug af mobilkundernes erfaringer, som vi har gjort her på telepristjek.dk med vores undersøgelse om mobildækning.

På vores dækningsskort for TDC kan du se hvor kunderne oplever god, middel og dårlig dækning. Du kan også søge på dit postnummer og finde mobilnettet med den bedste dækning hos dig. Her kan du også se hvor god oplevelse kunderne har med et teleselskab.

Se også: De laveste priser på mobilt bredbånd