De laveste priser på mobilt bredbånd på Telias netværk

Der er god mulighed for at finde mobilt bredbånd til nogle af de laveste priser i Danmark på Telias netværk - se hvor billigt det kan gøres.

De laveste priser på mobilt bredbånd på Telias netværk

Hvis du ved, at Telia har den bedste mobildækning i det område og den by, hvor du skal bruge billig mobilt bredbånd, så er det naturligvis bare med at finde et abonnement hos et selskab, der benytter Telias netværk. De laveste priser på mobilt bredbånd på Telias netværk.

Når man overvejer at skifte teleselskab for at få et andet mobilabonnement, så er mobildækningen naturligvis også vigtig. Man bruger dog mobilen langt flere steder end man gør med mobilt bredbånd, så derfor skal man undersøge mobildækningen bredt i hele Danmark for at sikre sig, at der er fornuftig mobildækning i de områder af landet, man har en formodning om, at man vil bruge mobilen i. Når det gælder mobilt bredbånd, så vil man typisk bruge det et mere specifikt sted eller specifikke steder. Det vil typisk være enten derhjemme i husstanden, i sommerhuset, campingvognen og lignende steder.

Så har du mulighed for mere at undersøge langt mere præcist, hvor god dækning de enkelte netværk har i Danmark i den by eller det postnummer, hvor du skal bruge det. Det kan du gøre her: Mobilselskabernes mobildækning. Hvis du kan se, at Telias netværk, som de driver sammen med Telenor) har den bedste mobildækning der, hvor du skal bruge mobilt bredbånd, så er det naturligvis udbydere på Telias netværk, du skal kigge på, hvis du er ude efter billigt mobilt bredbånd.

Herunder kan du se de laveste priser på mobilt bredbånd på Telias netværk.

De laveste priser på mobilt bredbånd på Telias netværk

#1 Greentel
2 GB
Pris: 49 kroner /måned
Oprettelse: 50 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#2 Call me
6 GB
Pris: 59 kroner /måned + 9,75 i betalingsadmin. / måned
Oprettelse: 0 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Call me

#3 Greentel
10 GB
Pris: 79 kroner /måned
Oprettelse: 50 kroner
Binding: Nej

Se aktuelle tilbud hos Greentel

#4 Telia
20 GB
Pris: 99 kroner /måned + 9,75 i betalingsadmin. / måned
Oprettelse: 0 kroner
Binding: Nej

Ingen aftale om trafik

#5 Call me
25 GB
Pris: 109 kroner /måned + 9,75 i betalingsadmin. / måned
Oprettelse: 0 kroner
Binding: Nej

Ingen aftale om trafik

Mobilt bredbånd på netværk hos Telenor, TDC og 3

Hvis du ikke er helt fristet af mobilt bredbånd til de laveste priser på Telias netværk, kan du sammenligne priser hos de andre netværksudbydere.

Se også: Sammenlign priser på mobilt bredbånd

Mere om temaet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. Steen Jørgensen har holdt fast i temaet. d. 16/4/2021 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen om De laveste priser på mobilt bredbånd på YouSees netværk – Artiklen finder du her. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..