De billigste teleselskaber på Telias netværk

Er du ude efter et billigt mobilabonnement hos et teleselskab på Telias netværk, er der mange muligheder. Se billigste teleselskaber på Telias netværk.

De billigste teleselskaber på Telias netværk

Telia er i sig selv ikke blandt de billigste teleselskaber i Danmark, men de har et par selskaber på sit netværk, der er rigtig skarpe på prisen. Guide til de billigste teleselskaber på Telias netværk.

Telia har ikke markedets billigste priser på mobiltelefoni, men bor man et sted, hvor Telias netværk er rigtig godt med stabil dækning og gode hastigheder på data, så er det alligevel muligt at finde et teleselskab med billig mobiltelefoni. Der er nemlig flere lavprisselskaber på Telias netværk.

Herunder kan du se en oversigt til de billigste teleselskaber på Telias netværk.

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer

 

De billigste teleselskaber på Telias netværk

#1 Greentel
Greentels billigste mobilabonnement indeholder 2 timers taletid, 2 GB data og fri sms/mms – kan benyttes i EU. Derudover har Greentel mobilabonnementer med op til 50 timers tale og 30 GB data til 149 kroner.
Pris: Fra 48 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#2 Glad Mobil
Glad Mobils billigste mobilabonnement indeholder 1 times taletid, 1 GB data, fri sms/mms – kan benyttes i EU. Derudover har Glad Mobil mobilabonnementer med op til 50 timers tale og 30 GB data til 149 kroner.
Pris: Fra 48 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#3 Green Speak
Green Speaks billigste mobilabonnement indeholder 1 times taletid, 1 GB data, fri sms/mms – kan kun benyttes i DK. Derudover har Green Speak mobilabonnementer med op til fri tale og 60 GB data til 149 kroner.
Pris: Fra 49 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Ingen aftale om trafik

#4 CBB Mobil
CBB Mobils billigste mobilabonnement indeholder 1 times taletid, 1 GB data, fri sms/mms – kan kun benyttes i DK. Derudover har de mobilabonnementer med op til fri tale og 50 GB data til 139 kroner.
Pris: Fra 49 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#5 Altibox
Altibox’ billigste mobilabonnement indeholder 2 timers taletid, 2 GB data, fri sms/mms – kan benyttes i EU. Derudover har de mobilabonnementer med op til 50 timers tale og 40 GB data til 199 kroner.
Pris: Fra 59 kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Ingen aftale om trafik

 

De billigste teleselskaber på Telias netværk, juni 2019

Guiden til de billigste teleselskaber på Telias netværk er fra juni 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne i guiden er Greentel, Glad Mobil, Green Speak, CBB Mobil og Altibox

Det billigste abonnement i guiden koster 48 kroner om måneden, mens det dyreste koster 59 kroner om måneden. Det betyder, at man kan opnå en besparelse på 11 kroner om måneden ved at vælge det billigste abonnement i guiden..

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer