3-logo

De billigste teleselskaber på 3′s netværk

Der er ikke mange teleselskaber på 3′s netværk, men i hvert fald det ene er blandt Danmarks billigste teleselskaber og har du god dækning med 3′s netværk, der hvor du bor, så kan du få rigtig billig mobiltelefoni på 3′s netværk. Guide til de billigste teleselskaber på 3′s netværk.

Skal man have en traditionel mobilpakke med tale, sms, mms og data, der kan bruges i både Danmark og udlandet, så er teleselskabet 3 ikke blandt de billigste, men det er til gengæld Oister, der er ejet af 3 og som benytter 3′s netværk i Danmark.

Oister har fokus rettet mod mobilabonnementer, der kombinerer meget indhold til lave priser og uden at sige for meget, så er Oister det selskab i Danmark, der gør for at skubbe til, hvor meget indhold i form af tale og data, man kan få for pengene.

3 er som sagt ikke billigst i Danmark, men til gengæld tilbyder de, at man kan bruges deres mobilabonnementer i rigtig mange lande, ikke kun i EU. I dag tilbyder de fri roaming inden for de enkelte mobilabonnementers rammer i 64 lande.

Herunder kan du se en oversigt til de billigste teleselskaber på 3′s netværk.

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer

 

De billigste teleselskaber på 3 netværk

#1 Oister
Oisters billigste mobilabonnement indeholder 2 timers taletid, 2 GB data og fri sms/mms – kan benyttes i EU. Derudover har de mobilabonnementer med op til fri tale og fri data til 149 kroner.
Pris: 49 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her

#2 Teleselskabet 3
Teleselskabet 3s billigste mobilabonnement indeholder fri taletid, 7 GB data, fri sms/mms – kan benyttes i EU.
Pris: 140 Kroner / måned
Oprettelse: 0 Kr.
Se tilbud her 

 

De billigste teleselskaber på 3′s netværk, juni 2019

Guiden til de billigste teleselskaber på 3′s netværk er fra juni 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. Teleselskaberne i guiden er Oister og 3.

Det billigste abonnement i guiden koster 49 kroner om måneden, mens det dyreste koster 140 kroner om måneden. Det betyder, at man kan opnå en besparelse på 91 kroner om måneden eller over 1.000 kroner om året, hvis man kan nøjes med det billigste abonnementer i guiden.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer