De billigste smart-termostater til radiatorer – se priser her

Se priser på de billigste smarte radiatortermostater til at styre temperaturen i hjemmet enten manuelt fra mobilen eller helt automatisk.

De billigste smart-termostater til radiatorer – se priser her

En termostat, uanset om det er til radiator, gulvvarme eller rum, er i sig selv et temmelig smart apparat, som automatisk regulerer opvarmningen på baggrund af den aktuelle temperatur.

Men en ’ægte’ smart-termostat, der taler sammen med ens smartphone, er dog stadig noget smartere. I denne artikel kigger vi nærmere på de billigste smart-termostater til radiatorer.

Læs også: Spar på varmeregningen med disse smarte termostater

Hvad er en smart-termostat til radiatorer?

En smart-radiatortermostat ser ved første øjekast ud som en ganske almindelig termostat. Den fungerer da også på samme måde, hvor du kan dreje på termostaten for manuelt at skrue op eller ned for varmen.

I tillæg til den normale funktion har en smart-termostat indbygget elektronik, der gør, at den er koblet på hjemmets Wi-Fi og på den måde kan betjenes direkte fra en smartphone.

Hvis hele hjemmet er udstyret med smart-termostater, kan man altså med få tryk på telefonen eller endda med stemmen ændre temperaturen i et eller flere værelser. Man kan også opsætte regler, så temperaturen automatisk reguleres til bestemte grader på forskellige tidspunkter af dagen og på forskellige ugedage.

Priser på de billigste radiatortermostater

De mest populære internetforbundne termostater til radiatorer er fra henholdsvis tado og Netatmo. De er dog ikke helt billige, og mange af de samme funktioner kan man opnå med væsentligt billigere termostater. Det er netop de billige alternativer, som du kan se priser på herunder:

Meross Smart-termostat

Meross Smart-termostat er en smart-termostat, der virker med Apple HomeKit, Google Assistent og Amazon Alexa. Det forudsætter dog, at man køber kittet, der inkluderer en termostat og en hub. En enkelt hub kan styre op til 16 termostater.

Ifølge Meross kan firmaets termostater reducere elregningen til opvarmning med op til 30 procent.

Den laveste pris på Meross Smart-termostat har historisk været mellem 278 og 406 kroner.

Se den aktuelle pris på Meross Smart-termostat
Se den aktuelle pris på Meross-starterkit

Nedis ZBHTR10WT

Nedis ZBHTR10WT er en smart-termostat, der har indbygget, selvlærende regulering af radiatoren. Vil man bruge den sammen med appen SmartLife, skal man tilkøbe en Nedis ZigBee-gateway. Det gør det muligt at fjernstyre termostaten og opsætte tidsplan for, hvornår den skal varme et rum op.

Den laveste pris på Nedis ZBHTR10WT har historisk været mellem 222 og 361 kroner.

Se den aktuelle pris på Nedis ZBHTR10WT
Se den aktuelle pris på Nedis-startersæt

Danfoss Eco 2

Danfoss Eco 2 er en meget simpel og billig smart-termostat, som fungerer via Bluetooth. Den har også et lille display, der viser temperaturen, og temperaturen kan styres enten ved at dreje på termostaten eller ved at ændre den i den medfølgende app. Der er også mulighed for at lave en ugeplan. Danfoss lover op til 23 procent besparelse på varmeregningen.

Den laveste pris på Danfoss Eco 2 har historisk været mellem 199 og 348 kroner.

Se den aktuelle pris på Danfoss Eco 2

Hama smart-radiatortermostat

Denne termostat til radiatorer bruger ZigBee-protokollen og skal kommunikere via en Hama-centralenhed (kan købes i et sæt med to termostater). Termostaten er kompatibel med Bosch Home Connect Plus-app, Google Home, Siri og Amazon Alexa.

Den laveste pris på Hama smart-radiatortermostat har historisk været mellem 295 og 515 kroner.

Se den aktuelle pris på Hama smart-radiatortermostat
Se den aktuelle pris på Hama-startersæt

Hihome Smart Zigbee-radiatortermostat

Hihome Smart Zigbee radiatortermostat er en billig termostat til radiatorer, som bruger ZigBee-protokollen. Den skal derfor kommunikere via en kompatibel hub såsom Hihomes egen. Hubben kan købes i sæt mere flere termostater.

Termostaten understøtter Alexa, Google Home Assistant eller Apple Siri Genveje og registrerer automatisk åbne vinduer.

Den historiske pris på Hihome Smart ZigBee-radiatortermostat har historisk været mellem 115 og 449 kroner.

Se den aktuelle pris på Hihome Smart Zigbee-radiatortermostat
Se den aktuelle pris på Hihome-startersæt