De billigste mobilabonnementer på 3’s netværk

I dag er der kun Oister og 3 på 3s netværk - her finder du de billigste mobilabonnementer hos de to selskaber.

De billigste mobilabonnementer på 3’s netværk

3’s netværk møder stadig kritik for svingende dækning, når man kommer uden for byområderne, men i byerne er dækningen god og samtidig kan man finde ekstremt billige mobilabonnementer på 3’s netværk. Guide til de billigste mobilabonnementer på 3’s netværk.

Herunder finder du de fem billigste mobilabonnementer på teleselskabet 3’s netværk (forbrugsafregnede mobilabonnementer er sorteret fra i denne guide – se guide til forbrugsafregnet mobilabonnementer).

Se også: Sammenlign priser på de billigste mobilabonnementer

De billigste mobilabonnementer på 3’s netværk

#1 Oister
1 times taletid, 1 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 49 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Oisters mobilabonnementer inkluderer roaming i EU og som kunde hos Oister får man også adgang til en fordelsklub med rabatter på stort set alt mellem himmel og jord. Et plus for kort bindingsperiode på kun én måned.

 

#2 Oister
5 timers tale, 5 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 79 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#3 Teleselskabet 3
5 timers tale, 5 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 79 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: De fleste af 3’s mobilabonnementer kan bruges i 59 lande i dag, men selskabets to billigste mobilabonnementer kan kun bruges i Danmark.

 

#4 Oister
2 times taletid, 20 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 89 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#5 Oister
20 times taletid, 20 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 99 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Fordele og ulemper ved 3’s netværk

Man får den klart bedste netværksoplevelse på 3’s netværk, hvis man bor i større byområder. Bor man uden for byerne og måske endda ude på det, man kan kalde for landet, så kan man forvente, at dækningen ikke er tilfredsstillende.

Til gengæld kan du finde nogle af landets bedste og billigste mobilabonnementer på 3’s netværk og det er Oister, der dominerer listen. Tidligere opererede Plenti og Zenji også på 3’s netværk, men Zenji er lukket og kundebasen lagt over i Oister og for nogen tid siden blev Plenti opkøbt af TDC og lagt over i Telmore. Dermed er der i dag kun 3 og Oister på 3’s netværk, så udvalget af teleselskaber er ikke så stort.

Se også: De bedste netværk i Danmark

 

Billigste abonnement på 3’s netværk, maj 2018

Guiden til de billigste mobilabonnementer på 3’s netværk er fra maj 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem abonnementer i guiden er fra teleselskaberne Oister og 3, som begge bruger 3’s netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 49 kroner om måneden, mens det billigste koster 99 kroner om måneden, så man kan spare 50 kroner om måneden eller 600 kroner om året på at vælge det billigste.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer