telia mobilabonnement

De billigste mobilabonnementer på Telias netværk

Telia deler netværk med Telenor og har derfor et rigtig godt netværk med god forbindelse over det meste af Danmark, både til tale og data. Samtidig finder i også en række billige mobilabonnementer på Telias netværk fra flere forskellige teleselskaber. Guide til de billigste mobilabonnementer på Telias netværk.

 

Herunder finder du de fem billigste mobilabonnementer på Telias (forbrugsafregnede mobilabonnementer er sorteret fra i denne guide – se guide til forbrugsafregnet mobilabonnementer).

Se også: Sammenlign priser på billige mobilabonnementer

De billigste mobilabonnementer på Telias netværk

#1 Greentel
1 times taletid, 1 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 48 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og der er hverken binding eller ændringsgebyrer på selskabets mobilabonnementer – du binder dig kun for en måned af gangen.

 

#2 Call me
2 timers tale, 2 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 69 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Dette er egentlig Call mes børneabonnement, men andre kan naturligvis også benytte sig af det. Er det til et barn, så er der muligheder for forældre til at blokere for køb af ekstra datapakker, opkald til udlandet og indholdstakserede tjenester.

 

#3 Telia
2 timers tale, 2 GB data, fri sms/mms (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 69 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Dette er er lige som hos Call me faktisk Telias børneabonnement, men andre kan naturligvis også benytte sig af det. Er det til et barn, så er der muligheder for forældre til at blokere for køb af ekstra datapakker, opkald til udlandet og indholdstakserede tjenester.

 

#4 Greentel
2 times taletid, 2 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 59 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

 

#5 Greentel
1 times taletid, 8 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 79 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Fordele og ulemper ved Telias netværk

Telia deler som sagt netværk med Telenor og har gjort det i nogle år nu. Det skulle give bedre netværk til både tale og data og både på 2G, 3G og 4G og det over hele landet. Derfor bør du opleve en god forbindelse til mobilnettet med din mobil, når du er kunde hos et teleselskab på Telias netværk.

Samtidig er det muligt at finde virkelig billige mobilabonnementer på Telias netværk, helt ned til 48 kroner om måneden. Indholdet er selvfølgelig sparsomt og er du ude efter større mobilpakker hos et teleselskab på Telias netværk, så sammenlign mobilabonnementer på Telias netværk.

Dækker Telias mobilnet dårligt, hvor du bor, så er det en ulempe at vælge et teleselskab, der bruger Telias netværk. Spørg dine naboer om deres erfaringer med deres netværk – det er som regel den bedste måde at sikre sig, at ens fremtidige teleselskab har god netværksforbindelse.

Se også: Top 10 billigste mobilabonnementer

 

Billigste abonnement på Telias netværk, maj 2018

Guiden til de billigste mobilabonnementer på Telias netværk er fra maj 2018. Rangering er efter pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem abonnementer i guiden er fra teleselskaberne Greentel, Call me og Telia, som alle bruger Telias netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 79 kroner om måneden, mens det billigste koster 48 kroner om måneden, så man kan spare 31 kroner om måneden eller over 360 kroner om året på at vælge det billigste.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer