De bedste trådløse hovedtelefoner til spil

De bedste trådløse høretelefoner til PC, PlayStation og Xbox? Disse fem sæt høretelefoner har komfort, lyd og kvalitet i topklasse.

De bedste trådløse hovedtelefoner til spil

Hvilke trådløse hovedtelefoner skal man købe, hvis man vil have den optimale spiloplevelse? Her er et overblik over de fem bedste høretelefoner til PC, PlayStation og Xbox.

Se også: Sony Pulse 3D: Trådløst headset til PlayStation 5 falder i pris

Det er en fornøjelse at høre musik eller se en film med et par gode hovedtelefoner på. Den gode lyd har en ekstrem stor effekt, der gør det lettere at fordybe sig og nyde det. Det samme gælder, når det kommer til spil. Et par gode høretelefoner giver bedre og mere medrivende spillyd, der samtidig kan hjælpe på vej til sejren.

Et par gode hovedtelefoner til spil leverer ikke kun god lyd, men også hurtig og præcis lyd. I spil skal man ofte reagere hurtigt og præcist, så man hurtigst muligt ved hvor fjenden gemmer sig. Ikke nok med det, skal både byggekvaliteten og komforten være i topklasse. De skal sidde behageligt på hovedet i mange timer og de skal kunne holde i lang tid.

Der skal derfor stilles store krav, hvis man vil have hovedtelefoner, der kan leve op til alt dette. Vi har fundet vores bud på de fem bedste trådløse hovedtelefoner til gaming nedenfor.

Se også: Test af høretelefoner

De bedste gaming hovedtelefoner

Logitech G Pro X Wireless

Set til en pris fra cirka 1.300 kroner. Se aktuelle laveste pris på Logitech G Pro X Wireless

Astro A50

Set til en pris fra cirka 2.100 kroner. Se aktuelle laveste pris på Astro A50

EPOS GSP 670 Wireless

Set til en pris fra cirka 1.500 kroner. Se aktuelle laveste pris på EPOS GSP 670 Wireless

Steelseries Arctis Nova 7

Set til en pris fra cirka 1.300 kroner. Se aktuelle laveste pris på Steelseries Arctis Nova 7

Logitech G733

Set til en pris fra cirka 870 kroner. Se aktuelle laveste pris på Logitech G733