De bedste teleselskaber målt på kundeservice & netværk

Vi beder løbende læserne bedømme teleselskaberne på vigtige parametre som; mobildækning, netværk, kundeservice og ydelser. Her er de ni bedste teleselskaber valgt af kunderne selv i november 2017.

De bedste teleselskaber målt på kundeservice & netværk

På vores søstersite, Teleprisguide.dk, beder vi læserne dele ud af sine erfaringer med de danske teleselskaber og bedømme dem på parametre som; mobildækning, netværkskvalitet, kundeservice og ydelser – Se hvordan 1270 danskere bedømmer teleselskaberne og læs deres begrundelser i mere end 350 anmeldelser.

Se også: Aktuel rangering af de bedste teleselskaber i Danmark

Det billigste mobilabonnement er nødvendigvis ikke det bedste abonnement for dig og familien. Når alt kommer til alt, så er priserne på teleydelserne ikke det vigtigste konkurrenceparameter for de danske teleselskaber. Hvis der ikke er mobildækning og et hurtigt netværk hvor man bor, så har lave abonnementspriser absolut ingen betydning.

Se også: Del ud af dine erfaringer med teleselskaberne

”Prisforskellene på mobiltelefoni og bredbånd er blevet så små, at danskerne ikke gider smide småpenge efter noget der slet ikke virker. Så hellere betale lidt ekstra og få et abonnement med god dækning og et super hurtigt netværk”, Nicolas Fredriksen, Teleanalytiker.

Danmarks bedste teleselskab

De bedste teleselskaber kendes ikke nødvendigvis på prisen, men på deres evne til at levere en kombination af; god kundeservice, mobildækning uden huller og et super hurtigt netværk til bredbånd og smartphones.
Ifølge Nicolas Fredriksen, stifter af TelePrisTjek.dk, giver det slet ikke mening at betale 8.000 til 10.000 kroner for den nyeste iPhone X (10), hvis man samtidig må døje med dårlig mobildækning og et sløjt netværk.

Se også: Seneste nyt om teleselskabernes mobildækning og netværk

Er man først hooked på markedets bedste smartphone og er villig til at betale prisen, så bør man absolut også være villig til at betale en smule ekstra for et mobilabonnement, der har optimal mobildækning hvor man bor, et hurtigt netværk og hvor der tilbydes god kundeservice.

Rangeringen af de bedste teleselskaber i Danmark kommer sikkert ikke som en overraskelse. Vinderne – Telmore, Callme og CBB Mobil – har gennem en lang årrække manifesteret sig som værende blandt de bedste teleselskaber i landet – Se rangeringen af de bedste teleselskaber i Danmark nedenfor.

#1
Telmore
Dækning og Netværk: 8,11 /10
Kundeservice og ydelser: 8,22 /10
Samlet kundetilfredshed: 8,17 /10

Telmore bruger TDCs netværk
Tjek priser på aktuelle abonnementer hos Telmore

 

#2
Callme
Dækning og Netværk: 7,33 /10
Kundeservice og ydelser: 8,01 /10
Samlet kundetilfredshed: 7,67 /10

Callme bruger Telias netværk
Tjek priser på aktuelle abonnementer hos Callme

 

#3
CBB Mobil
Dækning og Netværk: 7,17 /10
Kundeservice og ydelser: 7,71 /10
Samlet kundetilfredshed: 7,44 /10

CBB bruger Telenors netværk
Tjek priser på aktuelle abonnementer hos CBB Mobil

 

#4
Fullrate
Dækning og Netværk: 7,49 /10
Kundeservice og ydelser: 7,34 /10
Samlet kundetilfredshed: 7,41 /10

Fullrate bruger TDCs netværk
Tjek priser på aktuelle abonnementer hos Fullrate

 

#5
Telenor
Dækning og Netværk: 6,77 /10
Kundeservice og ydelser: 7,03 /10
Samlet kundetilfredshed: 6,90 /10

Telenor bruger eget netværk
Tjek aktuelle priser på abonnementer hos Telenor

 

#6
Telia
Dækning og Netværk: 6,84 /10
Kundeservice og ydelser: 6,72 /10
Samlet kundetilfredshed: 6,78 /10

Telia bruger eget netværk
Tjek aktuelle priser på abonnementer hos Telia

 

#7
YouSee
Dækning og Netværk: 6,92 /10
Kundeservice og ydelser: 6,58 /10
Samlet kundetilfredshed: 6,75 /10

YouSee bruger TDCs netværk
Tjek aktuelle priser på abonnementer hos YouSee

 

#8
Oister
Dækning og Netværk: 5,83/10
Kundeservice og ydelser: 6,66/10
Samlet kundetilfredshed: 6,24/10

Oister bruger Teleselskabet 3’s netværk
Tjek aktuelle priser på abonnementer hos Oister

 

#9
Teleselskabet 3
Dækning og Netværk: 4,49/10
Kundeservice og ydelser: 6,37/10
Samlet kundetilfredshed: 5,93/10

Teleselskabet 3 bruger eget netværk
Tjek aktuelle priser på abonnementer hos Teleselskabet 3

 

Telmore, Callme og CBB er de bedste teleselskaber i Danmark

Rangeringen af de bedste teleselskaber i Danmark viser, at Telmore, Callme og CBB er de bedste selskaber i landet. I disse teleselskaber opnår man ifølge 1270 danske mobilkunder – brugere af teleprisguide.dk -, den største samlede kundetilfredshed med; mobildækning, netværk, kundeservice og ydelser.

Hverken Telmore, Callme eller CBB er blandt de absolut billigste mobilselskaber på markedet, men priserne på deres mobil- og bredbåndsabonnementer er alligevel meget konkurrencedygtige. Telmore, Callme og CBB er typisk 30 kroner dyrere end de billigste mobilabonnementer, men til gengæld giver de relativt store rabatter på mobiltelefoner.

Telmore, Callme og CBB Mobil er således ikke alene blandt de bedste teleselskaber i Danmark. Selskaberne kan også være særdeles attraktive for mange danskere, der ved siden af et billigt mobilabonnement også ønsker favorable priser på nye mobiltelefoner.

Se også: Sammenlign mobilselskabernes priser på mobiltelefoner

 

Det bedste teleselskab har optimal mobildækning og netværk

Før du skifter mobilselskab er det en rigtig god idé, ifølge Nicolas Fredriksen, at spørge naboer og venner på besøg hos dig, om deres erfaringer med kvaliteten på teleselskabernes mobildækning og netværk hos dig.

Stol ikke på teleselskabernes dækningskort. De lover alle sammen mobildækning i 99,99 procent af Danmark. Du bør kun overveje at skifte abonnement til et nyt teleselskab, hvis der er god mobildækning og et hurtigt netværk hvor du bor. Stol på dine naboer og venner på besøg. De ved meget bedre end teleselskaberne.

Husk at optimal mobildækning og et hurtigt netværk er meget mere værd end besparelsen du opnår ved konsekvent, at vælge det billigste abonnement på markedet – Sammenlign aktuelle priser og find bedste tilbud på abonnementer på; TDCs netværk, Telenors netværk, Telias netværk og Teleselskabet 3s netværk.

Se aktuel rangering af de bedste teleselskaber i Danmark