De bedste smartphones til Fortnite – guide til bedste oplevelse på mobilen

Fortnite er netop blevet opgraderet til 60 fps på de nye iPhones, hvilket giver dem en klar fordel - guide til de bedste smartphones til at spille Fortnite på.

De bedste smartphones til Fortnite – guide til bedste oplevelse på mobilen

Spillet Fortnite virker til at blive mere og mere populært og spilles af alle i alle aldersgrupper – det kan spilles på konsol, desktop, Switch, tablet og mobiltelefoner og der er lige kommet en vigtig opdatering til Fortnite på mobiltelefoner. Guide til de bedste smartphones til Fortnite.

Det populære spil Fortnite har man kunnet spille i månedsvis på pc, mac, konsol og mobiltelefoner og lige som man troede, at det nok snart ville gå lidt i sig selv igen, så må man bare tro om. Spillet er så populært som aldrig før og spilles af alle mellem kravle- og rolator-stadiet – sådan føles det i hvert fald.

Spilproducenten Epic har været gode til hele tiden at komme med relevante og interessante opdateringer til spillet og de er lige kommet med en ny vigtig opdatering, hvis man ønsker at spille på mobilen. De har nemlig opgraderet Fortnite til 60 fps (billeder per sekund) til de nye iPhones mod de 30 fps, det er muligt at spille med på Android-mobiler og ældre iPhones. Det gør med ét slag iPhone Xs, Xs Max og Xr til de bedste smartphones til at spille Fortnite på lige nu.

Med 60 fps får man et langt mere flydende og klart billede, hvilket helt sikkert vil give både en bedre spiloplevelse og også fordel, når man spiller mod andre. Herunder guider vi til fem af de bedste smartphones, du kan spille Fortnite på lige nu.

Se også: Guide til de bedste mobiltelefoner

Bedste smartphones til Fortnite

#1 iPhone Xs Max

Den udmærker sig ved: Understøtter 60 fps, skærm på 6,5 tommer med fuld HD-opløsning, meget kraftfuld processor og 4 GB RAM.

Bedste pris: Fra cirka 9.250 kroner. Tilbuddet er uden  abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xs Max

 

#2 iPhone Xs Den udmærker sig ved: Understøtter 60 fps, skærm på 5,8 tommer med fuld HD-opløsning, meget kraftfuld processor og 4 GB RAM.

Bedste pris: Fra cirka 8.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xs

 

#3 iPhone Xr Den udmærker sig ved: Understøtter 60 fps, god skærm på 6,1 tommer, meget kraftfuld processor og 3 GB RAM.

Bedste pris: Fra cirka 6.250 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xr

 

#4 Huawei Mate 20 Pro

Den udmærker sig ved: Stor skærm på 6,4 tommer med 2K-opløsning, meget kraftfuld processor og 8 GB RAM og batteri på 4.200 mAh.

Bedste pris: Fra cirka 6.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement i 1 måned.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#5 Samsung Galaxy Note 9 Den udmærker sig ved: Kraftfuld processor og 6/8 GB RAM, stor skarp skærm på 6,4 tommer og batteri på 4.000 mAh.

Bedste pris: Fra cirka 6.000 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

Kan man spille Fortnite på alle smartphones?

Det er langt fra alle smartphones, man kan spille Fortnite på. Listen er da rimelig lang over understøttede telefoner, men der skal en vis mængde kraft og saft til.

Det kræver en mobil af nyere dato med kraftfuld processor og mange GB RAM. Skal du absolut spille Fortnite på din mobil, så kommer du altså ikke uden om at bruge nogle penge på en ny mobil, med mindre din telefon er på listen over enheder, man kan spille det på. Men hvilke smartphones kan man så spille Fortnite på? Du kan se en oversigt her: Smartphones man kan spille Fortnite på.

Se også: Sammenlign priser på de bedste gaming headset

Bedste smartphones til Fortnite, november 2018

De bedste smartphones til Fortnite er fra november 2018. Rangeringen er er baseret på test på mobil.nu og prissammenligninger på pricepusher.dk og teleprisguide.dk. De fem telefoner på listen er fra Huawei, Samsung og Apple.

Den dyreste telefon på listen koster cirka 9.250 kroner, mens den billigste koster 6.000 kroner. Du kan altså spare over 3.000 kroner alt efter, hvilken smarthpone fra guiden du vælger.

Se også: Guide til de bedste smartphones til spil

Opdateringer på sagen

Som i alle gode eventyr fortsatte historien. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 27/11/2018 havde redaktionen fokus på nyheden Billig brugt iPhone Xs og Xs Max – se de bedste priser nye brugte iPhones – Klik her. Du kan læse absolut seneste nyt her.