iphone xs max

Billig brugt iPhone Xs og Xs Max – se de bedste priser nye brugte iPhones

iPhone Xs og Xs Max koster mange penge fra ny, så spørgsmålet er, om man kan finde dem billigt i brugte versioner – det kan man og der er næsten 3.000 kroner at spare i forhold til bedste pris på nye iPhones. Guide til billige bruge iPhone Xs og Xs Max.

Apple valgte at holde samme prisleje på iPhone  Xs som på X fra 2017 og den større model, Xs Max, var endnu dyrere med en vejledende pris fra 9.799 kroner. Det er mange penge for en mobil og måske også for mange penge. I hvert fald tyder noget på, at Apple må skrue ned for forventningerne, når det gælder salget af iPhones anno 2018.

Spørgsmål er så, om man allerede nu med fordel kan købe dem brugt for derved at spare nogle penge. Svaret er, at det kan man – op mod næsten 3.000 kroner kan man spare på at købe en af Apples nye mobiltelefoner brugt. Det ser vi nærmere på her. Se guide med priser til billige brugte iPhone Xs og Xs Max.

Se også: Sammenlign priser på NYE iPhones

 

Billige brugte iPhone Xs og Xs Max

Priser på brugt iPhone Xs

DBA: Fra cirka 6.000 kroner
Gul&gratis: Fra cirka 6.000 kroner
Bluecity: Fra cirka 8.000 kroner

Bedste pris for ny iPhone Xs ved teleselskaberne: 8.700 kroner

Sammenlign teleselskabernes priser på NY iPhone X

 

Priser på brugt iPhone Xs Max

DBA: Fra cirka 7.000 kroner
Gul&gratis: Fra cirka 7.500 kroner
Bluecity: Fra cirka 8.800 kroner
Phonetrade: 8.900
iRep: 9.000 kroner

Bedste pris for ny iPhone X ved teleselskaberne: 9.600 kroner

Sammenlign teleselskabernes priser på NY iPhone Xs Max

 

Det skal du være opmærksom på når du køber brugt iPhone

Køber du brugt iPhone Xs eller Xs Max, kan du spare op mod næsten 3.000 tusind kroner, men det er vigtigt, at du holder for øje, hvordan standen på telefonen bliver beskrevet. Er skærmen for eksempel ridset og skal skiftes ud, så skal du undersøge priser for at få det gjort. I det hele taget er det en god idé at tjekke priser på reparation af iPhone, inden du køber en brugt. At skifte skærm på iPhone Xs Max kan faktisk let æde den besparelse, du får ved at købe den brugt.

Husk samtidig, at du skal bede om garantibevis eller kvittering, når du køber brugt telefon – det gælder uanset, om det er en forholdvis ny mobiltelefon eller en flere år gammel telefon. På den måde sikrer du dig, at du ikke køber hælervarer eller stjålne mobiltelefoner.

Se også: Find bedste pris på iPhone Xs uden abonnement

 

Guide til priser på brugte iPhone Xs og Xs Max

Guide til priser på brugte iPhone Xs og Xs Max er fra november 2018. I guiden finder du de bedste brugte priser på de nyeste mobiltelefoner fra Apple og du kan også se den bedste pris, når du køber dem fra ny for derved at kunne se besparelsen ved at købe dem brugt.

Se også: Sammenlign priser på brugte iPhones

Skriv et svar