De bedste Samsung Galaxy telefoner

Samsung har ikke blot mange telefoner på markedet, men også mange virkelig gode - guide til de bedste Samsung telefoner lige nu.

De bedste Samsung Galaxy telefoner

Samsung dominerer mobilmarkedet med ikke blot mange modeller i butikkerne – de har også mange rigtig gode telefoner. Spørgsmålet er så, hvilke der er de bedste af de bedste? Guide til de 5 bedste Samsung telefoner.

Samsung er efter et par år med tabte markedsandele kommet godt tilbage og har igen vundet lidt af det tabte tilbage. Det er sket ved at sende mange modeller på markedet, der samtidig er rigtig gode – enkelte af dem – de bedste – har en høj pris, men der er også en række af dem, der har rigtig konkurrencedygtige priser.

Herunder kan du se guide til de bedste Samsung Galaxy telefoner lige nu.

Se også: Bedste tilbud og priser på Samsung telefoner

 

Bedste Samsung Galaxy telefoner – pris & guide

#1 Samsung Galaxy Note 10+

Karakter: 96/100

Samsung Galaxy Note 10+ har nærmeste som eneste anke, at den er lidt stor. Skærmen er 6,8 tommer med 2K-opløsning og er af typen Dynamic AMOLED. Den har ekstremt hurtig brugerflade, fremragende triple kamera, rigtig god batteritid + god antenne. En anden anke kan være prisen – men man får det ypperste af det ypperste inden for mobiltelefoni med Note 10+.

Note 10+ har en pris fra cirka 8.400 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 10+ med abonnement
Note 10+ har en pris fra cirka 8.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 10+ uden abonnement

 

#2 Samsung Galaxy S10 Plus – bedste pris

Karakter: 92/100

S10 Plus har mange ting, der gør, at den er den blandt de klart bedste telefoner fra Samsung lige nu. Et flot design, en stor flot skærm på 6,4 tommer, et super godt triple kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne.

S10 Plus har en pris fra cirka 6.400 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 10 Plus med abonnement
S10 Plus har en pris fra cirka 6.450 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 10 Plus uden abonnement

 

#3 Samsung Galaxy Note 9 – bedste pris

Karakter: 87/100

Samsung Galaxy Note 9 er heldigvis faldet godt i pris siden lanceringen, hvor den havde en pris på 7.749 kroner – i dag står den til cirka 5.000 kroner og er faktisk et super godt køb. Flot design, skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, rigtig godt dual kamera, meget hurtig brugerflade og god batteritid + god antenne.

Note 9 har en pris fra cirka 5.300 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 9 med abonnement
Note 9 har en pris fra cirka 5.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 9 uden abonnement

 

#4 Samsung Galaxy S10 – bedste pris

Karakter: 86/100

S10 minder på mange måder om S10+, men har lidt mindre skærm og mindre batteri som de umiddelbare forskelle. Til gengæld er den også mindre rent fysisk og bør være den model, der tiltaler flest brugere, da den ganske enkelt er mere praktisk at bruge. Har meget flot 6,1 tommer skærm, triple kamera, hurtig opladning, fornuftig batteritid, fin antenne og hurtig brugerflade.

S10 har en pris fra cirka 5.000 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10 med abonnement
S10 har en pris fra cirka 6.500 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S10 uden abonnement

 

#5 Samsung Galaxy S9 Plus – bedste pris

Karakter: 85/100

S9 Plus har mange ting, der taler for, at den stadig er blandt de bedst blandt Samsungs mange telefoner. Et flot design, en stor skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, et super godt dual kamera, hurtig brugerflade og god batteritid samt god antenne. Som man kan se på priserne med og uden abonnement, så er det en klar fordel at købe den uden abonnement.

S9 Plus har en pris fra cirka 5.800 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 9 Plus med abonnement
S9 Plus har en pris fra cirka 4.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy 9 Plus uden abonnement

 

Den bedste Samsung mobil til prisen – min anbefaling

– Går man efter den absolut bedste Samsung mobil uden at skele til prisen, så er det Note 10+, man skal vælge eller S10+. Til prisen er Galaxy S10 dog det bedste køb – der er tale om en fremragende allrounder-mobil, som vil tiltale praktisk talt alle, der går op i høj kvalitet på: Skærm, kamera, batteritid, hastighed i brugerflade, brugervenlighed og antennekvalitet, – Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler