De bedste robuste bluetooth-højtalere til ferien

Den gode lyd skal med udenfor. Her er vores guide til de bedste robuste bluetooth-højtalere, som spiller godt og holder til lidt af hvert.

Selvom man er udenfor, så kan man heldigvis godt få god lyd. Og tager man den gode lyd med udenfor, så er det rart at vide, at højtaleren kan holde til det. Derfor har vi her fundet frem til de fem bedste bluetooth-højtalere, som både spiller godt og er robuste.

Konkurrence: I denne uges udgave af Fokus sætter vi et sæt Sony WF-1000XM3 på højkant. Dem kan du deltage i lodtrækningen om, ved at skrive en kommentar på denne uges Teknofil video.

Abonnér på Teknofil på Youtube

God og holdbar trådløs lyd?

Der findes masser af højtalere med bluetooth på markedet, stort og små, billige og dyre. Alligevel er det sjældent af man finder den helt rette kombination af god lyd og holdbarhed. Med holdbarhed menes der, at højtaleren er modstandsdygtig overfor vand, støv og stød. Der er dog heldigvis nogle enkelte højtalere, som er meget værd at anbefale. De fem tager vi et kig på herunder.

Se også: Test af højtalere, hovedtelefoner og tilbehør

#1 BeoPlay Explore: En utroligt holdbar lille sag, som byder på skøn lyd og lang batteritid. Explore har 27 timers batteritid, IP67-certificering, er stødsikkert. Læs test af Beosound Explore. Beosound Explore koster 1.499 kroner.

#2 Sonos Roam: Lige som Explore spiller Sonos Roam også virkelig godt og holder til meget. Her er der også en IP67-certificering, den er stødsikker og der indgår desuden i dit Sonos multiroom-setup. Sonos Roam koster 1.349 kroner.

#3 UE Wonderboom 2: Ultimate Ears Wonderboom 2 er den billigste på listen, men er til prisen et lille vidunder. Den spiller fint, er stødsikker og er IP67-certificeret. Wonderboom 2 kan findes til under 500 kroner.

#4 JBL Charge 5: JBL Charge 5 er perfekt til havefesten. Her får man holdbar design, op til 20 timers spilletid, IP67-certificering, god lyd – og så kan den fungere som powerbank. JBL Charge 5 koster fra 1.399 kroner.

#5 Sonos Move: Sonos Move er den dyreste højtaler på listen, men også den der spiller bedst. Den spiller så godt, at den har plads både i stuen og i haven. Move har både bluetooth og Wi-Fi og virker sammen med andre højtalere fra Sonos. Den er desuden holdbar med en IP56-certificering. Sonos Move koster fra 2.999 kroner.

Se også: Find de bedste priser på bluetooth-højtalere

Elbiler i Danmark, iOS 15 og aktuelle nyheder

I denne uges Fokus har vi andre spændende ting på programmet. Vi snakker om elbiler – bliver der nok af dem ud på vejene? Vi gennemgår Apples seneste lanceringer, hvor de præsenterede en perlerække af opdateringer til iPhones, iPads, Mac-computere og mere. Og så har vi også tre af ugens mest læste nyheder med.

Se også: Alle videoer fra Teknofil