De bedste mobilpakker hos 3

Teleselskabet 3 er det blandt de billigste teleselskaber i Danmark, men de har et par gode fordele og services. Guide til bedste mobilpakke hos 3.

De bedste mobilpakker hos 3

Teleselskabet 3 har skåret lidt ned på antallet af mobilpakker og de mangler lige et par stykker af de helt billige for at komme mere bredt ud. Men udvalget er ellers fint – nogle giver dog mere smæk for skillingen end andre. Guide til de bedste mobilpakker hos 3.

Teleselskabet 3 har fået betydeligt bedre dækning i særligt det jyske efter de indgik roaming-aftale med TDC tidligere i år. Derfor kan det være, at du er blevet fristet til at prøve kræfter med en af 3’s mobilpakker.

De har en række forskellige pakker, men der er et par stykker, som vi gerne vil fremhæve og anbefale. Bemærk i øvrigt, at alle 3’s abonnementer indeholder roaming i 64 lande og at det er muligt at tilkøbe tjenester til alle selskabets mobilpakker med rabat.

Se også: Mobilabonnementer hos 3

 

Bedste mobilpakker hos 3

  • Fri tale og 25 GB data til 160 kroner om måneden (inkl. 20 GB data 64 lande)
  • Fri tale og 100 data til 240 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i 64 lande)

Se aktuelle priser på mobilpakker fra 3

 

Fordele og ulemper ved 3

Fordelene først: 3 sælger ofte mobiltelefoner med store rabatter, så du kan altså gøre et godt kup hos 3, hvis du er ude efter ny mobil. De sælger også for eksempel rene tale-abonnementer, hvor man så deles om den data, man har i hovedabonnementet. Det kan være en billig måde at deles om den data, man har i sit abonnement, så man er mere sikker på, at den bliver udnyttet bedst muligt.

Alle 3’s mobilpakker indeholder roaming i 64 lande – al tale, sms og mms kan bruges frit og man kan bruge op til 20 GB data i de 64 lande alt afhængig af det valgte mobilabonnement.

3 har en god app til selvbetjening og man kan automatisk få et abonnementstjek for at sikre, at man har det rigtige abonnement. Det er også muligt at kontakte 3 kundeservice både telefonisk, via chat, Facebook og mail.

Selvom 3 har indgået roaming-aftale med TDC, så de kan sende deres kunder på TDC’ netværk, når der eget ikke dækker lige så godt, så er mobildækningen stadig lige et nøk efter konkurrenternes mobildækning – så du bør sikre dig, at der er god dækning der, hvor du vil bruge din mobil mest.

3 tilbyder ikke de store besparelser på tjenester, men man kan typisk spare 20 kroner om måneden på tjenester som Deezer til musik, Wype til magasiner fra Bonnier og TV2 Play til on demand tv.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilpakke hos 3, oktober 2019

Guiden til de bedste mobilpakker hos 3 er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som 3 har lige nu og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud på mobilpakker hos teleselskaberne