De bedste mobilabonnementer til den lille familie

De bedste abonnementer til små familier er typisk ikke direkte billige, men de kan give indhold og tjenester, der kan spare mange penge.

De bedste mobilabonnementer til den lille familie

I går skrev vi om de billigste abonnementer til den lille familie. Med lille familie menes for eksempel en enlig mor eller far med to børn eller en med to forældre og et barn. Særligt enlige forældre med et par børn kan opleve, at økonomien kan være lidt trang, da der kun er en til at bidrage til husholdningen. Kan man derfor finde et rigtig billigt mobilabonnement til alle i familien, der samtidig har nok tale og data til at dække et moderne mobilforbrug, er det naturligvis at foretrække.

Konklusionen var, at man ikke behøver bruge mere end under 100 kroner om måneden på et mobilabonnement, der har rigelig med tale og data til praktisk talt alle. Også til den storforbrugende teenager. For nogle små familier kan det også også betale sig at gå efter andre typer abonnementer, der ikke kun har tale og data, men også tjenester.

Se også: Billige abonnementer til familier

Bedste abonnementer til den lille familie

Bruger man lidt ekstra penge på et mobilabonnement, er det nemlig muligt at få underholdningstjenester med i prisen. Her er det Telmore, der sidder tungt på tronen.

Telmore Play optimal til familier

Telmore Play-universet består af en række Play-abonnementer i forskellige prisklasser og med forskelligt indhold. Den største pakke inkluderer fri tale og fri data (loft på 1.000 GB om måneden) samt Netflix, Viaplay, HBO, Telmore Musik, BookMate og TV2 Play.

Abonnementet koster godt nok 399 kroner, hvilket isoleret set er en høj pris. Udvalget af underholdningstjenester er dog bredt og populære. Mange familier har brug for at kunne streame video og film, musik, bøger og lydbøger. Det får man med abonnementet og der kan spares mange penge på disse tjenester ved at få dem via Telmores abonnement. Derudover får man også fri tale og 1.000 GB mobildata om måneden.

Bruger man 29 kroner på et ekstra data SIM-kort, kan man sætte dette datasimkort i en 4G eller 5G-router eller en mobil eller tablet og bruge den som hjemmets bredbåndsopkobling, som alle i familien kan koble sig på. Mange husstande bruger fra cirka 200 kroner på bredbånd om måneden. Med denne løsning kan du nøjes med 29 kroner om måneden. Det er værd at understrege, at alle Telmore Play-abonnementer er med 5G til ekstremt hurtig mobilt bredbånd. Telmore benytter TDC’s mobilnet, der dækker over 90 procent af Danmark med 5G.

Du kan læse mere om Telmore Play her.

Se også: Find de bedste mobilabonnementer til familier

Andre gode mobilabonnementer

Der er også andre teleselskaber og mobilabonnementer at vælge mellem, hvis man ønsker underholdning i ens abonnementer. Dog ikke i samme omfang som hos Telmore.

For eksempel tilbyder YouSee, CBB og Telenor en musiktjenester i nogle af deres abonnementer. Hos Telia og 3 kan man få rabat på tjenester på typisk 20 kroner per tjeneste.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

 

 

 

 

Sidste opdatering af historien

Siden redaktionen kørte dette opslag er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 4/1/2021 blev sagen bragt videre med sagen Skal du vælge et mobilabonnement med 5G? – Den finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.