underholdning mobilabonnement

Bedste mobilabonnementer med underholdning til unge – se pris

De fleste unge har et stort forbrug af digital underholdning som streaming af musik og video og mange mobilabonnementer kommer med sådanne tjenester inkluderet, hvilket kan give store besparelser. Guide og priser på de bedste mobilabonnementer med underholdning til unge.

Unge elsker at fordrive tiden med at lytte til musik og se film og tv-serier og mon ikke der også er enkelte unge mennesker, der gerne læser en bog eller et magasin samt lytter til lydbøger? I dag kan man gøre alt dette digitalt og online, men udfordringen er, at man er nødt til at abonnere på denne slags tjenester og betale en fast pris hver måned. Prisen på streaming-tjenester til musik, film, bøger, magasiner og så videre er typisk omkring 100 kroner per tjeneste, så det kan hurtigt løbe op og koste dyrt, hvis man ønsker adgang til alle typer tjenester. Flere teleselskaber tilbyder dog mobilabonnementer med tjenester inkluderet og selv om de er dyrere end almindelige mobilabonnementer, så kan de give rigtig store besparelser hver eneste måned.

Se vores guide til de bedste mobilabonnementer med underholdning til unge.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med underholdning til unge

 

De bedste mobilabonnementer med underholdning til unge

 

#1 CBB Mobil

15 timers tale + 30 GB data
Indeholder 15 timers tale, fri sms/mms og 30 GB data + Tidal (musik).
Pris: 169 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Telenor

Fri tale + 50 GB data
Indeholder Fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + Tidal (musik) i 12 måneder og ViaPlay (tv-serier og film) i 3 måneder.
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Telmore

15 timer taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + tjenesterne Flipp (magasiner), BookMate (bøger og lydbøger) og Telmore Musik (musik).
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Telmore 
15 timer taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + tjenesterne HBO(tv-serier), TV2 Play (tv-programmer), Min bio (tegnefilm og film), Cmore (tv-serier og film), Flipp (magasiner), BookMate (bøger og lydbøger) og Telmore Musik (musik)
Pris: 259 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Telia

Fri tale timer taletid + 100 GB data
Indeholder Fri tale, fri sms/mms og 100 GB data + 4 valgfri tjenester. Man kan vælge mellem HBO (tv-serier), Telia TV (den lille tv-pakke), Flipp (magasiner), Zetland (artikler), +10 GB DK og EU (ekstra data) og Spotify (musik. Spotify koster dog som noget særligt 49 kroner om måneden, normalpris er 99 kroner.
Pris: 399/448 kroner om måneden > Se tilbud

Mobilabonnement med underholdning kræver meget data

Vælger man et mobilabonnement med underholdning inkluderet, men med begrænset data, bør man downloade for eksempel musik til offline brug på ens mobil over wifi, da man ellers hurtigt risikerer at løbe tør for data. Bøger og magasiner fylder ikke så meget, men særlig film og musik kræver meget data. Ingen af de streaming-tjenester til film og tv-serier, man kan få hos de danske teleselskaber tilbyder download til offline brug, så ser man tit film og tv-serier, så bør man gøre det over en wifi-forbindelse.

Vi har valgt at inkludere mobilabonnementer med relativt meget data, så man ikke skal være alt for afhængig af en wifi forbindelse.

De underholdningstjenester, der er i guiden herover, fungerer på helt normal vis som betalte man selv fuld pris for dem og de kan derfor benyttes på flere forskellige enheder, både mobil, computer, tablet og tv, så frem de understøtter disse platforme og skærme.

Se også: De bedste telefoner til underholdning

 

De bedste mobilabonnementer med underholdning til unge, november 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste mobilabonnementer med underholdning til unge er fra starten af november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de 5 bedste tilbud finder vi CBB, Telmore, Telenor og Telia.

Det dyreste mobilabonnement på listen koster 448 kroner om måneden, mens det billigste koster 169 kroner om måneden, så man kan spare 279 kroner om måneden ved at vælge det billigste mobilabonnement.

Min anbefaling

Det bedste mobilabonnement med underholdning til unge er Telmore Play til 259 kroner. Abonnementet indeholde meget tale og data og mange tjenester, der spænder meget bredt med tv-serier, film, bøger, magasiner og tv-programmer. Med 7 tjenester inkluderet i abonnementet kan man spare mange penge om måneden med abonnementet.

- Steen Jørgensen, teleekspert.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer til unge