mobilabonnement med musik

Mobilabonnementer med musik – sammenlign priser og find bedste tilbud

Mobilabonnementer med musik inkluderet kan spare dig for hundredvis af kroner om året – guide og priser på mobilabonnementer med musik inkluderet.

Abonnerer du på en musiktjeneste, der tillader, at du kan streame musik til din mobil, så betaler du formentlig 99 kroner om måneden for det. Det er standardprisen blandt musiktjenester fra Spotify, Apple, Google, Deezer og hvad de nu ellers hedder de forskellige musiktjenester. Med en pris på 99 kroner om måneden løber det alligevel op i små 1.200 kroner. Til prisen får man adgang til millioner af sange fra alverdens musikere og bands og de forskellige streaming-tjenester fungerer godt og det er bekvemt at streame musik til mobilen. Alligevel er 1.200 kroner mange penge at bruge på musik hver måned.

Derfor kan det være attraktivt at tegne abonnement på et mobilabonnement med musik inkluderet. Vi har pløjet os igennem de danske teleselskaber for at finde de bedste mobilabonnementer med musik inkluderet.

Se også: Sammenlign mobilabonnementer med musik

 

De bedste mobilabonnementer med musik

 

#1 CBB Mobil

10 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 10 timer taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Tidal (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 6 GB data)

Pris: 159 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Telmore

15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + fri adgang til musiktjenesten Telmore Musik (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 8 GB data)

Pris: 169 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 Telenor

Fri tale + 50 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 50 GB data + musikstreaming-tjenesten Tidal i 12 måneder. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)
Pris: 199 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 YouSee 

Fri tale + 3 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 3 GB data + fri adgang til musiktjenesten YouSee Musik. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 3 GB data)

Pris: 149 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Telia

Fri tale + 15 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 15 GB data + musiktjenesten Spotify til 49 kroner om måneden. (inkluderer også roaming i EU med fri tale og 10 GB data)

Pris: 248 kroner om måneden > Se tilbud

 

Mobilabonnementer med musik – det skal du vide

Selvom mobilabonnementer med musik inkluderet koster mere end “rene” mobilabonnementer kun med tale, data og sms/mms, så kan de godt betale sig over tid – i hvert fald hvis du i forvejen betaler 99 kroner for en streaming-tjeneste eller har planer om at komme i gang med en.

Selvom du kun har behov for et abonnement til 80-90 kroner med begrænset mængde tale og data, så vil det formentlig alligevel kunne betale sig at benytte sig af et abonnement med musik. Du betaler formentlig i forvejen 80-90 kroner om måneden for dit mobilabonnement og ved at bruge 60-70 kroner mere kan du få et mobilabonnement med musik og derved spare 30-40 kroner hver måned.

Alle de musiktjenester, der er omtalt herover i prissammenligningen, indeholder millioner af sange og giver alle muligheder for at lave playlister og downloade musik til offline brug.

Se også: De bedste mobiltelefoner til musik

 

Mobilabonnementer med musik, november 2017

Guiden med prissammenligninger af de bedste mobilabonnementer med musik er foretaget i november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de fem bedste tilbud finder vi CBB Mobil, Telmore, Telenor, YouSee og Telia.

Det billigste mobilabonnement i guiden koster 149 kroner, mens det dyreste koster 248 kroner, så man kan spare knap 100 kroner om måneden ved at vælge det billigste.

Se også: Prissammenligninger af mobilabonnementer med musik