De bedste mobilabonnementer – få mest for pengene

Et billigt mobilabonnement er ikke nødvendigvis det bedste - vi guider til mobilabonnementer, der giver mest for pengene.

De bedste mobilabonnementer – få mest for pengene

Mobilabonnementer i dag kan have meget andet end blot tale og data og faktisk tilbyder de fleste teleselskaber tjenester og services i nogle abonnementer, der gør at de giver ekstra værdi for pengene. Guide til de bedste mobilabonnementer til prisen.

Er du typen, der streamer løs af musik og video, læser magasiner og bøger og rejser meget til udlandet, så kan det være en rigtig god idé at have et mobilabonnement, der dækker de behov, da du på den måde kan spare mange penge over tid. Mange mobilabonnementer kommer med tjenester og services inkluderet og selv om de er dyrere end rene mobilabonnementer kun med tale og data, så kan de være et rigtig godt køb alligevel set i et større billede.

Vi guider herunder til 5 af de bedste mobilabonnementer til prisen lige nu og guiden omfatter både mobilabonnementer kun med tale og data samt med tjenester og services.

 

Mobilabonnementer – de bedste til prisen

 

#1 Oister

30 timers tale + 30 GB data
Indeholder 30 timers tale, fri sms/mms og 30 GB data. Tale, sms/mms og data kan bruges i udlandet.
Pris: 99 kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Telmore

Telmore Play med 15 timers taletid + 30 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data + tjenesterne Cmore (film og tv-serier) Flipp (magasiner), BookMate (bøger og lydbøger), Telmore Musik (musik), Min bio (tegnefilm og film til børn) og TV2 Play (adgang til TV’s online tv-arkiv).  Tale, sms/mms og data kan bruges i udlandet.

Pris: 259 kroner om måneden > Se tilbud

 

#3 CBB Mobil

10 timer tale + 30 GB data
Indeholder 10 timers tale, fri sms/mms og 30 GB data + Tidal (musik). Tale, sms/mms og data kan bruges i udlandet.
Pris: 159 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Teleselskabet 3

Fri tale + 10 GB data
Indeholder fri tale, fri sms/mms og 10 GB data + datadeling og roaming i 53 lande.
Pris: 150 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Telia

Fri tale timer taletid + 100 GB data
Indeholder Fri tale, fri sms/mms og 100 GB data + 4 valgfri tjenester. Man kan vælge mellem HBO (tv-serier), Telia TV (den lille tv-pakke), Flipp (magasiner), Zetland (artikler), +10 GB DK og EU (ekstra data) og Spotify (musik. Spotify koster dog som noget særligt 49 kroner om måneden, normalpris er 99 kroner. Tale, sms/mms og data kan bruges i udlandet.
Pris: 399/448 kroner om måneden > Se tilbud

 

Hvornår er et mobilabonnement et godt køb?

Et mobilabonnement er et godt køb, hvis det passer til dit behov. Det gælder både antal timer og data, om du har brug for at kunne bruge mobilen i udlandet og om du benytter dig af tjenester som musik og tv-serier og lignende. Du skal købe det, du har behov for ganske enkelt for at gøre et godt køb.

Selvom et mobilabonnement med tjenester inkluderet måske koster 30-40 kroner eller 100-150 kroner mere end rene mobilabonnementer, så kan de stadig være et godt køb, da de tjeneste, der følger med, koster langt mere i det samlede billede.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

 

De bedste mobilabonnementer til prisen, november 2017

Guiden med prissammenligninger af mobilabonnementer, der er et godt køb, er medio november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på teleprisguide.dk. På listen over de 5 bedste tilbud finder vi CBB, Telmore, Telia, 3 og Oister.

Det dyreste mobilabonnement på listen koster 448 kroner om måneden, mens det billigste koster 99 kroner om måneden, så alt efter dit behov kan du spare op mod 349 kroner om måneden.

Se også: Prissammenligninger af de bedste mobilabonnementer til prisen

 

Historien efterfølgende

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Nicolas Fredriksen fulgte op på sagen. 21/11/2017 fik historien nyt liv med artiklen Billige mobilabonnementer til erhverv – guide og priser – Du finder artiklen her. Seneste nyheder om Mobilabonnement findes her..