Billige mobilabonnementer til erhverv – guide og priser

Guide til de bedste billige mobilabonnementer til erhverv med god online selvbetjening: Sammenlign priser og tale + data.

Billige mobilabonnementer til erhverv – guide og priser

I dag er mobilabonnementer så billige og har så meget tale og data, at de fuldt ud kan dække de behov, ansatte har til en mobil. Guide og prissammenligninger til de bedste mobilabonnementer til erhverv.

De fleste mindre virksomheder behøver ikke at indgå en særlig business-aftale med teleselskaberne for at få mobiltelefoni – i stedet kan de sagtens benytte sig af de mobilabonnementer, som teleselskaberne stiller til rådighed for alle andre. Samler man sine mobilabonnementer til ens ansatte ét sted, kan man også let få fuldt overblik over regningen, forbrug og lignende og derved sikre sig, at de ansatte har de rigtige mobilabonnementer.

Har ens ansatte behov for en firmatelefon, så er det formentlig fordi de har brug for en del timer til tale og måske også en vis mængde data. Det afspejler sig i vores guide til billige bedste mobilabonnementer til erhverv, så der er minimum 5 timers tale og 5 GB data i de listede abonnementer. Her vil du også kunne se, om de kan bruges i udlandet eller kun i Danmark.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer til erhverv

De bedste mobilabonnementer til erhverv

#1 CBB Mobil 
6 times taletid + 5 GB data
Indeholder 6 timer taletid, fri sms/mms og 5 GB data (kan kun bruges i Danmark)
Pris: 63  kroner om måneden > Se tilbud

 

#2 Greentel
6 times taletid + 6 GB data
Indeholder 6 timer taletid, fri sms/mms og 6 GB data (kan bruges i udlandet, i EU)
Pris: 71 kroner om måneden > Se tilbud

#3 Oister
30 times taletid + 30 GB data
Indeholder 30 timer taletid, fri sms/mms og 30 GB data (kan bruges i udlandet, i EU)
Pris: 79 kroner om måneden > Se tilbud

 

#4 Teleselskabet 3

Fir tale + 5 GB data
Indeholder Fri tale, fri sms/mms og 5 GB data (kan bruges i udlandet i 53 lande)
Pris: 104 kroner om måneden > Se tilbud

 

#5 Call me
20 timers taletid +30 GB data
Indeholder 20 timers taletid, fri sms/mms og 30 GB data. (kan bruges i udlandet – i Baltikum og EU)
Pris: 119 kroner om måneden > Se tilbud

 

#6 Telmore
15 timers taletid + 25 GB data
Indeholder 15 timers taletid, fri sms/mms og 25 GB data (kan bruges i udlandet i EU)
Pris: 119 kroner om måneden > Se tilbud

 

Mobilbrug i virksomheder

Virksomheder kan have forskellige bevæggrunde til at udstyre deres ansatte med mobiltelefoner og tilhørende mobilabonnement. En virksomhed med fokus på salg og kundekontakt har brug for mobilabonnementer med mange timers tale, mens andre virksomheder, der har behov for at dokumentere og sende billeder og video kan have brug for meget data.

Guiden tager også højde for, at teleselskaberne, der udbyder de listede mobilabonnementer, har god kundeservice og simpel overskuelig selvbetjening, der giver arbejdsgiveren overblik over mobilabonnementerne og forbruget.

Se også: Billige mobiltelefoner til erhverv

 

 

Billige mobilabonnement til erhverv, november 2017

Guiden med prissammenligninger til de billigste mobilabonnementer til erhverv børn fra medio november 2017. Priserne og indholdet i abonnementerne er fundet på telepristjek.dk. På listen over de fem bedste tilbud finder vi Oister, Call me, Greentel, CBB, 3 og Telmore.

Det billigste abonnement koster 63 kroner om måneden, mens det dyreste koster 119 kroner. Godt 50 kroner i forskel – til gengæld kan man ikke benytte det billigste abonnement i guiden i udlandet.

 

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer til erhverv

Flere artikler om Mobilabonnement

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt til sagen. Steen Jørgensen kunne ikke lade være. 16/11/2017 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel omkring Mobilabonnementer med e-bøger inkluderet – guide og priser – Du kan læse den her. Se også seneste nyt om emnet her..