bedste kamera mobil

De bedste kameramobiler – tag de bedste billeder

Hvilke mobiltelefoner har det bedste kamera lige nu? Der er efterhånden mange gode telefoner at vælge mellem med fremragende kameraer, så hvilken skal man gå efter? Guide og priser på mobiltelefoner med det bedste kamera.

Alle de nye high end telefoner, der kommer ud på markedet for tiden, har imponerende gode kameraer, men der er selvfølgelig nogen, der stikker mere ud end andre og som har ekstra meget fokus (hø hø) på kameraet. Vi guider her til 5 af de bedste kameramobiler lige nu.

Se også: Mobiltelefoner med bedste kamera

 

Mobiltelefoner med de bedste kameraer

#1 Huawei P20 Pro

Karakter for kamera: 10/10
P20 Pro har tre kameraer på bagsiden, der bliver brugt til at tage de nok bedste billeder i mørke lige nu. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger. En fin ting er også 3 x optisk zoom, hvor man kan zoome godt ind uden at billedkvaliteten ryger.

Bedste pris:
Fra cirka 4.800 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

 

# 2 Samsung Galaxy Note 9

Karakter for kamera: 10/10
Samsung Galaxy Note 9 har et super godt dual kamera med lynhurtig autofokus. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver. Kan optage video i 4K.

Bedste pris:
Fra cirka 7.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

 

#3 Sony Xperia XZ3

Karakter for kamera: 1o/10
Fremragende kamera med super hurtig autofokus og god evne til at tage billeder i mørke omgivelser. Det har ikke dual kamera men med en særlig indstilling kan man alligevel tage de flotteste portrætbilleder og makrobilleder – ja faktisk bedre end med telefoner med dual kamera. Elektronisk billedstabilisering er med til at sikre billeder af høj kvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

#4 iPhone Xs Max

Karakter for kamera: 9/10
iPhone Xs max har et super godt dual kamera med lynhurtig autofokus. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver. Kan optage video i 4K.

Bedste pris:
Fra cirka 9.550 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xs Max 

 

#5 HTC U12+

Karakter for kamera: 9/10
Fremragende dual kamera med super hurtig autofokus og god evne til at tage billeder i mørke omgivelser. Optisk og elektronisk billedstabilisering er med til at sikre billeder af høj kvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 5.800 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på HTC U12+

 

Næsten 5.000 kroner i prisforskel

Som man kan se, så skal man bruges mindst fem fingre for at kunne tælle i antal tusind kroner, hvis man vil have en af de aller bedste kameramobiler på markedet. I et enkelt tilfælde skal man faktisk have brug i alle ti fingre. Der er store prisforskelle blandt de fem telefoner i guiden, næsten 5.000 kroner kan man spare alt efter, hvilken mobil man vælger.

For mig tager Note 9 de bedste billeder med de bedste farver og høj skarphed, men P20 Pro er stort set på niveau og særligt i mørke er den uovertruffen.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

 

Mobiltelefoner med bedste kamera, september 2018

Prissammenligningen af mobiltelefoner med bedste kamera er fra september 2018. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test, dom og priser på mobil.nu, telepristjek.dk og pricepusher.dk. De fem bedste telefoner er fra Huawei, Sony, HTC og Samsung.

Den dyreste kameramobil på listen koster 9.550 kroner, mens den billigste har en pris fra 4.800 kroner. Det giver en besparelse på 4.750 kroner, hvis du vælger den billigste frem for den dyreste af de fem bedste kameramobiler.

Se også: Prissammenligninger på mobiltelefoner

 

 

Skriv et svar