De 5 bedste Android-tablets i 2022

Hvilken Android-tablet er den bedste lige nu og hvilken har højeste kvalitet til prisen? Se hvilke tablets med Android du skal vælge og se billigste priser på dem.

De 5 bedste Android-tablets i 2022

Udvalget af tablets med Android på markedet er begrænset, men der er stadig nogle virkelig gode modeller at finde. I denne artikel guider vi til de fem bedste Android-tablets du kan købe her i 2022. Se også hvor de kan købes til billigste pris.

Om det er en tablet til hele familien, en tablet der er let og fylder lidt eller en tablet med høj ydeevne til både underholdning, spil og arbejde, er der en til netop dit behov. Du skal bare vide hvilken model det er du skal gå efter – og her kommer vi på banen med hjælp. Nedenfor gennemgår vi de nyeste og bedste Android-tablets på markedet i 2022 – og guider til den billigste aktuelle pris på dem.

Se også: Test af tablets

De bedste tablets med Android

Den vilde: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Den vildeste Android-tablet på markedet Samsung nyeste flagskibs, nemlig Galaxy Tab S8 Ultra – deres første Ultra-tablet. Her får man alt de bedste fra Samsung: En 14,6 tommer Super AMOLED-skærm med 120 Hz, Snapdragon 8 Gen 1-chipset og op til 512 GB lagerplads og 16 GB RAM. Der medfølger desuden S Pen-stylus og der kan tilkøbes en tastatur til den. Perfekt til alt fra arbejde til underholdning. Prisen på denne tablet ligger omkring 8.250 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Til hele familien: Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8 er en fremragende tablet, der er velegnet til hele familien. Den har en 10,5 tommer skærm, vejer kun 500 gram og har en fornuftig ydeevne og en lang batteritid. Og så er prisen meget overkommelig. Prisen på denne tablet ligger omkring 1.500 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Samsung Galaxy Tab A8

Meget for pengene: Xiaomi Pad 5

Man får meget tablet for pengene i Xiaomis Pad 5. Heri sidder en 11 tommer skærm med 120 Hz, der understøtter Dolby Vision. Ydeevnen kommer fra en Snapdragon 860, der hjælpes af 6 GB RAM og et valg mellem 128 og 256 GB lagerplads. Den har dertil også et stort batteri på 8.720 mAh. Prisen på denne tablet ligger omkring 2.800 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Xiaomi Pad 5

Billigste med stor skærm: Samsung Galaxy Tab S7 FE

Vil du gerne have en Android-tablet med en stor skærm, men ikke vil betale hvad topmodellerne koster? Så er Samsung Galaxy Tab S7 FE det helt rigtige valg. Her får man en stor 12,4 tommer skærm, et hurtigt Snapdragon 778G-chipset og et gigantisk 10.090 mAh batteri. Prisen på denne tablet ligger omkring 3.700 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Samsung Galaxy Tab S7 FE

Kompakt topmodel: Samsung Galaxy Tab S8

Skal det være en af de nyeste modeller med high-end specifikationer, men uden at den bliver kæmpestor? Samsung Galaxy Tab S8 er en ægte flagskibstablet, som med en 11 tommer skærm er relativt kompakt. Skærmen understøtter 120 Hz, den har den lynhurtige Snapdragon 8 Gen 1-chip og op til 256 GB lagerplads og mellem 8 og 12 GB RAM. Prisen på denne tablet ligger omkring 5.900 kroner.

Se aktuelle laveste pris på Samsung Galaxy Tab S8

Mange Samsung-tablets?

Som du nok har opdaget, er listen over de bedste Android-tablet domineret af Samsung. Skyldes det at Samsung laver de bedste tablets? Primært skyldes det, at udvalget af producenter der laver tablets med Android er forsvindende lille. I dag er det nærmest kun Samsung, og til dels Xiaomi, der tager tablets seriøst. Man finder også gode tablets fra Microsoft på markedet, men disse kommer med Windows er har fokus på produktivitet.

Man kan også overveje en tablet fra Apple. Her er et overblik over de bedste iPads i 2022.